Vedete

Gina Pistol, aniversare fără Smiley. Frumoasa blondă a împlinit 39 de ani

Gina Pistol, aniversare fără Smiley. Frumoasa blondă a împlinit 39 de ani

Gina Pistol şi-a serbat ziua de naştere în Asia. De data aceasta, blonda a petrecut alături de colegi în Taipei, oraş ce face parte din traseul celui de-al treilea sezon Asia Express, Drumul Comorilor.

În urmă cu doi ani, prezentatoarea şi-a petrecut ziua tot pe platoul Asia Express, în Cambodgia, iar anul trecut în Mumbai. La împlinirea celor 39 de ani, Gina speră ca pe viitor să sărbătorească în acelaşi mod, tot pe platoul Asia Express, poate chiar în Tokyo.

Urările au început încă de la prima oră a dimineţii, iar pe tot parcursul zilei echipa show-ului i-a pregătit colaje cu urări ale oamenilor dragi din ţară. Prieteni, colegi, concurenţi, foşti concurenţi, toţi au fost alături de Gina, iar ziua sa de naştere a fost una plină de încărcătură emoţională: ”Ştiu că suntem departe de casă, ştiu că este greu pentru toată lumea şi suntem deja foarte obosiţi şi mă simt foarte emoţionată că foarte mulţi oameni şi-au rupt din timpul lor şi s-au gândit la mine într-un mod atât de frumos. Asta mă impresionează foarte tare, de asta şi plâng. Întotdeauna când suntem plecaţi, chiar şi pentru o perioadă atât de lungă de timp, urările din ţară mă fac să mă simt ca acasă”, a spus Gina cu ochii în lacrimi. Chefii, Ana Morodan, Teleşpan, Andrei Ştefănescu, Ruby şi Robert sunt doar câţiva dintre cei care i-au transmis urări speciale.

Chiar dacă s-a aflat la mii de kilometri distanţă de tară, membrii echipei de producţie au făcut tot posibilul ca această aniversare săfie una de neuitat, iar Gina a mărturisit la finalul unei zile cu totul şi cu totul emoţionante care este cea mai mare dorinţă a sa: ”Îmi doresc sănătate, este singurul lucru pe care mi-l doresc în momentul acesta. Poate aceasta este vârsta la care devii mult mai înţelept”, a spus aceasta cu zâmbetul pe buze.

Modifică Setările