News

Gojman de la „Insula iubirii“ a ajuns de nerecunoscut! A apelat la ajutorul esteticianului: „Terapia Vampir, pentru a rejuvena pielea“

Gojman de la „Insula iubirii“ a ajuns de nerecunoscut! A apelat la ajutorul esteticianului: „Terapia Vampir, pentru a rejuvena pielea“ camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

S-a făcut remarcat în cel de-al patrulea sezon „Insula iubirii“, atunci când a participat în calitate de concurent, alături de iubita lui Mirela, iar în următoarea ediţie a show-ului a fost ispită.

Cele două sezoane consecutive de „Insula iubirii“, în roluri complet diferite, l-au ajutat pe Ionuţ Gojman să devină foarte cunoscut, adunând zeci de mii de fani pe reţelele de socializare. Dorind însă să facă o schimbare, bărbatul şi-a anunţat fanii de pe Instagram că a apelat la ajutorul esteticianului.

„După aproximativ 10 ani, doctorul a reuşit să mă convingă să dau barba jos, pentru a urma o procedură minim-invazivă şi anume «Terapia Vampir», pentru tratamentul estetic al ridurilor sau cicatricilor de la nivelul feţei, gâtului, mâinilor şi al scalpului, în scopul de a rejuvena pielea“, a spus Ionuţ Gojman.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO