News

Goldie Hawn a avut o aventură cu Warren Beatty

de admin

Este ceea ce susţine fostul soţ al actriţei, Bill Hudson, în cartea sa de memorii Two Versions: The Other Side of Fame and Family. Dezvăluirile lui Bill nu sunt deloc comode pentru Goldie şi fiica celor doi, Kate Hudson.

Bill scrie că Goldie (azi în vârstă de 65 de ani) i-a recunoscut la un moment dat, pe vremea când erau căsătoriţi, că a avut relaţii extraconjugale cu Warren Beatty, partenerul ei din filmul Shampoo, şi cu actorul francez Yves Renier, implorându-l în urma acestor mărturisiri să aibă un mariaj deschis - lucru pe care Hudson nu l-a putut accepta. Mai mult, Goldie i-ar fi spus odată, pe un ton cât se poate de relaxat, că se întâlnea cu un suedez pe nume Bruno, care urma să vină special în America pentru a o vedea. "Va sta aici pentru vreo două săptămâni, înainte să plec la filmările din Denver, cu George Segal", îşi aminteşte Bill că i-ar fi comunicat soţia lui. "Am rămas cu gura căscată. N-am ştiut cum să reacţionez. Adică, stai puţin, parcă tocmai ne spusesem cât de mult ne iubim! Nu făcusem dragoste la nesfârşit în ultimele zile? Iar acum îmi spui că vine tipul ăsta şi stă cu tine? Şi o să-i zici despre noi? M-a privit şi nu mi-a spus un cuvânt. N-aveam nevoie de alt răspuns. I-am spus să mă sune după ce termină cu Bruno. Şi am plecat", povesteşte Bill. După ce şi-a încheiat aventura cu Bruno, Goldie s-a întors la Bill, potrivit dezvăluirilor acestuia. "Te iubesc. Tu eşti sufletul meu pereche. Ştiu asta în adâncul inimii mele. Doar că eu am crezut întotdeauna într-un mariaj deschis", i-ar fi spus Goldie, suspinând, soţului său.

Bill era membru al formaţiei The Hudson Brothers, în plin succes în anii 70, atunci când a cunoscut-o pe Goldie. Cei doi au divorţat în 1979, iar Hudson a rupt de ani buni legăturile cu copiii săi din acest mariaj, actriţa Kate Hudson şi fratele ei, Oliver. Este motivul pentru care Kate a declarat în urmă cu ceva timp că tatăl ei este, de fapt, actualul partener al mamei sale, Kurt Russell. Într-un interviu recent pentru promovarea cărţii sale, Bill i-a replicat fiicei lui că este "o răsfăţată de bani gata".

Foto: Reuters