News

Graţiela Duban a fost eliminată din "Survivor România". Soţul ei: "Erai mai în siguranţă în jungla de acolo, decât noi aici"

Graţiela Duban a fost eliminată din "Survivor România". Soţul ei: "Erai mai în siguranţă în jungla de acolo, decât noi aici" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Actriţa este următoarea Faimoasă care părăseşte reality show-ul de la Kanal D.

După 10 săptămâni de concurs, Graţiela Duban a părăsit echipa Faimoşilor, în urma votului colegilor săi, dar şi ca urmare a preferinţelor exprimate de public în favoarea lui Ghiţă Balmuş.

Care a fost reacţia ei la eliminare? "Dor, durere şi putere. O parte din sufletul meu este melancolic pentru ceea ce las în urmă, pentru că las o parte din mine aici, pe insula Survivor. Sufleteşte, mi-era din ce în ce mai greu. Cel mai mult o să-mi fie dor de emoţiile de-a vedea traseul. Când mă întorc acasă, primul lucru pe care îl voi face e să-mi ţin strâns de tot în braţe copilul şi soţul. Nu mă interesează mâncare, nu mă interesează nimic, ci doar îmbrăţişarea lor."

Invitat în platoul "Fan Arena", Andrei Duban a fost deosebit de emoţionat să-şi revadă soţia după trei luni şi de-abia aşteaptă momentul în care vor fi din nou acasă împreună. Totuşi, el a s-a simţit dator să o prevină cu privire la situaţia gravă din ţară:

"Aici e nenorocire, să ştii! Să nu te sperii! Ai apucat să afli că s-a schimbat lumea cu totul? Şi nu e o glumă. Tu să ştii că erai mai în siguranţă în jungla de acolo, decât noi aici! N-aş vrea să te şochez, nu vreau să te sperii, dar n-a fost o figură de stil. Lumea s-a schimbat! S-a dat reset total", i-a transmis Andrei Duban prin intermediul unei teleconferinţe.

De cealaltă parte, Graţiela Duban abia aşteaptă să ajungă acasă. "Pentru mine, această eliminare a fost ca şi când am suferit timp de 10 săptămâni de o boală şi, în momentul în care am ieşit pe poarta aceea, dintr-o dată am devenit sănătoasă. Este o experienţă îngrozitor de grea. (...) De-abia aştept să-mi strâng în braţe copilul şi soţul."

Cât de curând poate ajunge Graţiela Duban în România, dată fiind pandemia de coronavirus? "Încă sunt la hotel, pentru siguranţa mea, pentru că am înţeles că acest virus se răspândeşte foarte repede şi, momentan, cei din echipa de producţie vor să-mi asigure un zbor şi să ajung acasă sănătoasă. Indiferent că mai întârzii o zi, două, trei, habar n-am, dar să vin acasă sănătoasă. Sănătoasă fizic, că psihic trebuie să mă duc la psiholog, asta e clar. (...) Mi s-a spus că e posibil să am avion mâine, dar nu e nimic sigur".

Iată ce a mai spus Graţiela Duban la "Fan Arena", după ieşirea din concursul "Survivor România":

Comentarii

Modifică Setările