News

Grigor Dimitrov i-a dedicat premiul câştigat la Turneul Campionilor iubitei Nicole Scherzinger

Grigor Dimitrov i-a dedicat premiul câştigat la Turneul Campionilor iubitei Nicole Scherzinger

during the singles final against **** during day eight of the 2017 Nitto ATP World Tour Finals at O2 Arena on November 19, 2017 in London, England.

Tenismenul bulgar a reşit încă o performanţă în weekend. Duminică, Grigor Dimitrov (26 de ani) a câştigat pentru prima dată în carieră Turneul Campionilor, în faţa belgianului David Goffin, iar premiul a vrut să îl dedice iubitei sale, Nicole Scherzinger.

Cei doi formează un cuplu doi ani şi jumătate, timp în care relaţia lor s-a confruntat cu o mulţime de dificultăţi, mai ales după ce în luna mai 2017 sportivul a fost văzut în compania fostei sale iubite, sportiva Maria Sharapova, alimentând şi mai tare zvonurile despărţirii.

Cu toate acestea, în vară cei doi iubiţi au arătat contrariul, surprinşi în timpul unei vacanţe  în Italia, bucurându-se de mare şi de soarele arzător. Grigor Dimitrov şi jurata X Factor, Nicole Scherzinger, sunt cât se poate de îndrăgostiţi, iar asta o dovedeşte chiar tenismenul. Ieri, bulgarul i-a făcut o surpriză iubitei sale, dedicându-i victoria din acest turneu. Deşi nu a fost prezentă la meci din motive obiective, filmează pentru emisiunea X Factor, cântăreaţa în vârstă de 39 de ani s-a bucurat de nişte cuvinte minunate spuse de iubitul său în public:  "Vreau să-i mulţumesc unei persoane care a jucat un rol important, prietenei mele Nicole". Sportivul a continuat discursul glumind: "Se ascunde pe undeva pe aici. Merită să fie menţionată, este uimitoare ". 

Cei doi formează un cuplu din 2015, imediat după ce Nicole s-a despărţit de pilotul de curse Lewis Hamilton. Grigor a fost într-o relaţie cu proaspăta căsătorită Serena Williams în anul 2012, apoi a trecut în braţele Mariei Sharapova cu care s-a întâlnit timp de 2 ani. Deşi între el şi cântăreaţa Nicole Scherzinger este o diferenţă de vârstă de 13 ani, relaţia lor pare să decurgă într-un mod normal.

Foto: Getty Images, Arhiva OK!

Modifică Setările