News

Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au căsătorit în secret? Prietenii lor au spus tot!

Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au căsătorit în secret? Prietenii lor au spus tot!

LAS VEGAS, NV - JUNE 28: Singer Gwen Stefani (L) and recording artist Blake Shelton attend the grand opening of her "Gwen Stefani - Just a Girl" residency at Planet Hollywood Resort & Casino on June 28, 2018 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

În urmă cu doar câteva zile, fanii lui Gwen Stefani au spus că artista s-ar fi căsătorit în secret cu iubitul ei, Blake Shelton. După ce reţelele de socializare au fost luate cu asalt de fanii artistei, care au împrăştiat pe tot internetul această ştire, apropiaţii celor două vedete vin cu lămuriri. Gwen Stefani şi Blake Shelton Din câte se pare, totul a pornit de la o fotografie postată de cântăreaţă în mediul online. Gwen Stefani a publicat pe internet o poză în care apare alături de soţia fratelui ei, Jen, iar în descriere a scris că se află alături de cumnata ei. Fanii au reacţionat imediat, însă ei au crezut altceva!

Internauţii au confundat-o pe soţia fratelui lui Gwen cu sora lui Blake Shelton, Endy, astfel că toţi s-au întrebat de ce Gwen Stefani o numeşte pe aceasta cumnată. De aici comentariile au început să curgă, iar informaţia apărută pe internet a fost aceea că Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au căsătorit în secret.

Apropiaţii cuplului au făcut însă lumină în acest caz: „Gwen şi Blake nu s-au căsătorit în secret. Oricum, ei glumesc foarte mult şi îşi spun unul altuia «soţ» şi «soţie». Se gândesc la nuntă, însă nu fac din asta o prioritate, deoarece sunt foarte fericiţi acum. Plus că dacă se căsătoresc pot avea o presiune în plus asupra lor, iar ei nu îşi doresc să strice nimic“.

Modifică Setările