News

Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au logodit după cinci ani de relaţie: "Mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020 şi restul vieţii"

Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au logodit după cinci ani de relaţie: "Mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020 şi restul vieţii" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

După cinci ani de relaţe trec la urnătorul pas! Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au logodit. Cântăreaţa în vârstă de 51 de ani a primit în sfârşit inelul şi a spus marele DA!

În 2015, s-a despărţit de Gavin Rossdale, tatăl celor trei copii ai ei, după un mariaj durabil. Din fericire, şi-a refăcut viaţa în braţele lui Blake Shelton, care s-a dovedit a fi un partener fidel şi un tată perfect pentru cei trei băieţi. Iată că acum vine vestea cea mare, cei doi s-au logodit.

Pe 27 octombrie, Gwen Stefani a spus DA. Cuplul şi-a anunţat logodna prin intermediul unei fotografii încărcate de Blake Sheldon pe reţelele de socializare. El a adăugat o descriere emoţionantă, iar poza a fost apreciată de aproape 100.000 de fani pe Facebook. 

"Gwen, mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020... şi restul vieţii. Te iubesc. Am auzit un DA!", a scris Blake Shelton. Priviţi imaginea cu cântăreţa şi inelul în galeria foto!

Cei doi s-au cunoscut în 2014, când erau antrenori ai emisiunii „The Voice”. La acel moment, amândoi erau implicaţi în alte relaţii.

Ce declaraţii făcea Gwen Stefani despre nuntă în 2018

Ellen DeGeneres a avut-o invitată în emisiunea sa în 2018 şi a atins şi aceste subiecte. Întrebând-o despre zvonurile privitoare la o viitoare nuntă,  Gwen s-a mulţumit să spună: ”Dacă spun că plănuim s-o facem – o luaţi de bună, dar dacă spun că nu ne facem astfel de planuri, ar suna greşit”.

Continuând pe acelaşi ton, lui Gwen i-a scăpat, însă, câteva detalii din viaţa ei privată: ”Ştii ce? Eu iubesc nunţile. Copiii mei îl iubesc, noi îl iubim, toţi îl iubesc (n.r. pe Blake Shelton). (...) Chiar mă gândesc la nuntă, mă gândesc la asta tot timpul”, a mărturisit, în cele din urmă, artista.

Foto: Profimedia

Modifică Setările