News

Gwyneth Paltrow, acoperită doar de nămol pe o copertă

Gwyneth Paltrow, acoperită doar de nămol pe o copertă

Ştim, deja, că deţine un site de lifestyle, numit ”Goop”, unde, alături de alţi specialişti, oferă sfaturi despre un stil de viaţă sănătos, asta cuprinzând subiecte legate de alimentaţie, sex şi sănătate. Acum, însă, Gwyneth a decis să scoată şi o ediţie tipărită a acelor sfaturi, lansând pe piaţă revista „Goop”.

Şi cum ea este un ambasador strălucit pentru tot felul de branduri, era şi ciudat să nu fie tocmai ea pe coperta acestui prim număr al revistei ”Goop”. Surprinzător este, însă, modul în care a ales să fie fotografiată. Mai precis, Gwyneth apare topless, fiind acoperită de nămol, portretizând literalmente numele editorialului, ”Earth to Gwyneth” (n.r.”Pământul către Gwyneth”).

Gwyneth va avea şi o revistă de lifestyle

Cât despre revista în sine, aflăm că numărul de debut are 96 de pagini şi că se vinde cu doar 15 dolari. Printul va cuprinde sfaturi de lifestyle, adică genul de subiecte care se găsesc, la momentul actual, şi pe site-ul Goop, acolo unde, din când în când, scrie chiar Gwyneth Paltrow. În numărul de faţă, cititorii vor avea ocazia să citească despre ”makeup bag detox”, un editorial despre măştile cu nămol, un tutorial de sport realizat de Tracy Anderson, antrenoarea vedetelor, tendinţele fashion, dar şi tipsuri pentru un orgasm de durată, precum şi o ”discuţie” prietenoasă cu Gwyneth.

foto: arhivă