News

Heather Locklear, în spital în urma unui accident rutier

Heather Locklear, în spital în urma unui accident rutier

Heather Locklear bei der Too Close to Home Premiere im The Paley Center for Media in Los Angeles / 160816 ***Too Close to Home Premiere in Los Angeles, Aug. 16th, 2016.***

Veşti rele pentru fanii actriţei în vârstă de 55 de ani! Heather Locklear a fost internată de urgenţă în spital, în urma unui accident rutier petrecut joi, în Thousand Oaks. Heather Locklear a fost implicată într-un accident rutier Actriţa cunoscută pentru roluri celebre din seriale precum ”Melrose Place”, ”Dinasty” sau „T.J. Hooker” a avut nevoie de intervenţii medicale după ce a făcut un accident de maşină. Ea se afla la volanul unui Porsche când a pierdut controlul şi a intrat într-un şanţ. Incidentul s-a întâmplat în Thousand Oaks, la ieşire din Los Angeles.

Primele investigaţii făcute la faţa locului au scos la iveală că actriţa nu consumase alcool şi că nu drogurile sau consumul de substanţe interzise au cauzat acest accident în care a fost implicată actriţa. Potrivit TMZ, rănile actriţei de 55 de ani sunt, totuşi, superficiale şi n-au necesitat vreo intervenţie chirurgicală.

2008. Fotografiată în arest

 Amintim că Heather Locklear are în „palmaresul” său mai multe accidente rutiere pe bază de consum de alcool şi substanţe interzise. În septembrie 2008, ea a fost arestată, fiind suspectă că a condus sub influenţa alcoolului şi a substanţelor interzise, în Montecito, California. Şi-n august 2010 a fost arestată după ce a fost acuzată că a lovit pe cineva cu maşina şi a fugit de la faţa locului.