Vedete

Helena Christensen în lenjerie intimă la 52 de ani! Cât de rafinată este una dintre cele mai cunoscute supermodele din lume

Helena Christensen în lenjerie intimă la 52 de ani! Cât de rafinată este una dintre cele mai cunoscute supermodele din lume camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Încă o şedinţă foto incendiară cu una dintre cele mai bine cotate supermodele din lume. Superba Helena nu este la prima apariţie sexy, însă de data aceasta s-a fotografiat lângă un pian.

La 52 de ani, ne demonstrează că vârsta este doar un număr. Modelul danez a postat aceste sexy instantanee ca parte din reclama sa pentru Coco De Mer Lingerie. Helena are 849.000 de urmăritori pe Instagram, deci succesul pieselor este garantat.

Christensen care a fost model şi pentru Victoria’s Secret, Chanel and Versace a mărturisit că este ”obsedată” de lenjeria intimă sexy, pe care adoră să o poarte obraznic, cu pantofi cu toc şi siraguri de mărgele.

Helena Christensen arată spectaculos având un stil de viaţă echilibrat. Are un copil şi se ocupă în parteneriat de afacerea cu lenjeria intimă, domeniu care a atras-o încă din tinereţe.

Daneza este un as al şedinţelor foto şi prezentărilor de modă. Chiar în decembrie a pozat pentru Victoria’s Secret, la 24 de ani de la debutul colaborării cu acest brand de succes mondial.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările