News

Hillary Clinton, prea bolnavă să mai candideze? VIDEO

Hillary Clinton, prea bolnavă să mai candideze? VIDEO

Ieri, la ceremonia desfăşurată la New York în cinstea victimelor atentatului de la 11 septembrie, candidata democraţilor a avut un moment de slăbiciune, care sigur va fi exploatat de contracandidatul ei, Donald Trump, prezent şi el la eveniment.

Hillary Clinton

Hillary Clinton, candidata democrată la alegerile prezidenţiale americane, a fost văzută părăsind brusc ceremonia de comemorare a victimelor din atacurile de la 11 septembrie. Echipa ei de campanie s-a grăbit să pună totul pe seama căldurii de afară.

Purtătorul de cuvânt al lui Clinton a spus că fostul secretar de Stat american a participat la ceremonia de dimineaţă timp de 90 de minute.

"În timpul ceremoniei, i s-a făcut cald şi a plecat spre apartamentul fiicei ei, iar acum se simte mult mai bine".

Iniţial, s-a crezut că Hillary Clinton a acuzat o problemă medicală. Asta în timp ce o sursă declara pentru Fox News că aceasta "pare să fi leşinat" şi a fost dusă într-o maşină.

De altfel, un martor care se afla la aproximativ 15 metri de ea a spus că Hillary Clinton s-a împiedicat de o bordură şi şi-a pierdut un pantof în timp ce era ajutată să urce într-o maşină.

Cert e că fostul secretar de stat are un trecut medical îngrijorător. În ianuarie 2013, a fost internată din cauza unui cheag de sânge, tot în New York.

Candidatul republicanilor, Donald Trump, a fost şi el prezent la eveniment, şi, după cum îl ştim, cu siguranţă se va folosi de acest incident pentru a mai câştiga câteva voturi în faţa democraţilor.

Modifică Setările