News

Horia Brenciu s-a apucat de vlogging

Horia Brenciu s-a apucat de vlogging

Unul dintre cei mai neastâmpăraţi artişti de la noi s-a raliat trendului de pe YouTube şi a început să posteze filmuleţe personale.

Ne surprinde şi nu chiar această nouă meteahnă a lui Horia Brenciu. Pe de o parte, părea un cântăreţ complet absorbit de lumea sa şi nu chiar prieten cu tehnica. Ei bine, ne-am înşelat! Pe de altă parte, cu spiritul lui hâtru şi cu felul său extrovertit de-a fi, e firesc să vrea să împărtăşească cu fanii lui şi aspectele nevăzute ale vieţii sale de artist. Şi o face cu mult umor!

"Mi-am deschis un vlog. Mi se pare normal, pentru că materialele le-am adunat de când mi-am făcut Facebook, de acum 9-10 ani, am simţit nevoia să filmez tot felul de prostii. Bine, "prostii", pentru că toate lucrurile mele din viaţă sunt absolut surprinzătoare şi captivante. Şi m-am filmat la concerte, mi-am filmat soţia cum mă mângâia şi spăla rufele şi vasele, cum udam eu grădina şi cum îngrijeam copiii. Şi am zis: "Stop! Aceste lucruri trebuie puse undeva!", a dezvăluit Horia Brenciu la Antena 1.

"Eu vrea ca atunci când cineva se uită la vlog la toate "prostiile" pe care le fac alături de orchestra mea, de familia mea, de prietenii mei şi tot ce mi se întâmplă mie să recepţioneze toate aceste lucruri cu zâmbet", a mai spus el pentru "Xtra Night Show".