Fashion

Hot Gentlemen la Cannes 2015: bărbaţi celebri la 4 ace!

de admin

Hot Gentlemen la Cannes 2015: bărbaţi celebri la 4 ace!

Festivalul de Film de la Cannes, nu este doar despre premiere de filme bune sau din contră, aspru criticate, şi despre cele mai spectaculoase apariţii feminine în freamătul de bliţuri. Nu trebuie uitate nici celebrităţile de sex masculin care şi-au făcut simţit parfumul într-un mare stil pe Croazetă.

Gentlemenii de care vorbim sunt Jake Gyllenhaal, Matthew McConaughey, Antonio Banderas, Colin Farrell şi Xavier Dolan, cireaşa de pe tort fiind John C. Reilly, care a dus stilul dandy la alt nivel, la Cannes.

Începem cu Jake Gyllenhaal, imaginea gentlemanului clasic, mai ales că a făcut parte şi din juriul de anul acesta. Cu smochingul său Tom Ford, actorul a fost irezistibil la gala de începere a festivalului.

Colegul său, Xavier Dolan, acest wunderkind francez de 26 de ani care a răscolit lumea filmului, este, spre deosebire de Gyllenhaal, la polul opus al stilului vestimentar, experimentând trendurile şi întrecând limitele modei. De la printuri mixate, la materiale pretenţioase şi culori opulente, Xavier a ştiut să se facă remarcat. Costumele sale au fost fie viu colorate, fie pretenţioase, fie moderne. Multe dintre ele fiind semnate Louis Vuitton.

“Nu mă interesează moda”, spune Colin Farrell, starul din mult aşteptatul “Lobster”, care a recunoscut că a avut problem cu alegerea unui costum potrivit pentru festival, dat fiind că rolul l-a obligat să-şi mărească constituţia. “Am intrat într-un magazine Dolce& Gabbana şi m-am răsfăţat. Sunt pe urmele mele de ani de zile, îmi dau lucruri frumoase de purtat”. O vedem şi noi!

Matthew McConaughey e un tip bine, din păcate, am dori să mai scape de barba aceea care îi taie din masculinitatea lui specifică, cu care s-a şi consacrat în lumea Hollywoodului. În rest, totul perfect!

Eleganţa în persoană a fost, însă, John C. Reilly, care a mizat pe originalitate şi stilul dandy, cu costumele sale deschise la culoare, pantofi cu şnur, de lux, pălării şi bastoane! “Îmi place să exagerez cu hainele, decât să nu impresionez prin ele”, a recunoscut actorul, care se află la Cannes pentru trei filme, inclusive “Lobster”.

Antonio Banderas a avut o apariţie cu atât mai specială cu cât a sosit alături de iubita lui de un an, Nicole Kimpel, amândoi fiind într-o stare foarte bună. Frumoşi amândoi!

FOTO GETTY, HEPTA

Modifică Setările