News

Iarna e ca vara. Fotografii din vacanţele vedetelor de la Hollywood

Iarna e ca vara. Fotografii din vacanţele vedetelor de la Hollywood

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN BRAZIL ** Florianopolis, BRAZIL - *EXCLUSIVE* - Brazilian model Alessandra Ambrosio plays with her kids on the beach during her vacation in her home town of Florianopolis, Brazil. Alessandra chatted on her phone while wearing a baby blue bikini and sheer beach cover up. Pictured: Alessandra Ambrosio, Noah Phoenix Ambrosio Mazur, Anja Louise Ambrosio Mazur BACKGRID USA 14 JANUARY 2018 BYLINE MUST READ: GADE / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Pentru aceste vedete, nu există ideea de vacanţă cu buget redus. Ele pot trece rapid de pe un continent pe altul şi de la plajă pe zăpadă.

Candice Swanepoel

Observaţi ceva la supermodelul în costum de baie? Ei bine, da, n-avem în faţă doar o femeie frumoasă, ci şi una cât se poate de însărcinată, în caz că nu v-aţi dat seama. Candice îl aşteaptă pe numărul 2, iar poza e din vacanţa în Bahia, Brazilia, cu nr.1 . Adică fiul său, Anaca.

Chris Hemsworth

Ar fi fost chiar ciudat ca tu, Thor, să nu faci vreun sport din ăsta cool de apă, cât eşti în vacanţă, undeva la mare. Mai exact surf în localitatea Byron Bay din Australia. Şi să nu ai o soţie sexy, a se citi Elsa Pataky, care afişează un asemenea posterior la 41 de ani. Frumos, din orice parte ai privi.

Alessandra Ambrosio

Premiul pentru cele mai frumoase fotografii din vacanţa de început de an îi revine, şi-n 2018, modelului brazilian. Nu te poţi pune cu un fost Înger Victoria’s Secret când vine vorba de bikini, mare şi pozele aferente de pe Instagram. Ajută, evident, şi faptul că Alessandra are plaja acasă în Brazilia, iar cadrele astea frumoase n-ar fi fost posibile fără peisajele exotice din oraşul Florianopolis. Şi fără adorabilii ei copii, Anja şi Noah.

Diana Ross

Câteodată, vârsta de 73 de ani poate arăta şi aşa. Adică foarte bine sau suprem, dacă înţelegeţi aluzia. Doamna Diana este divă şi pe scenă, dar şi la plajă, pe insula Oahu din Hawaii, alături de copii şi de nepoţi. Iar coafura rezistă încă din 1944.

Miley Cyrus&Liam Hemsworth

Unii zic că s-au luat, alţii că nu. Cert e că americanca şi australianul sunt bine-mersi în vacanţă, acasă la fratele lui, Chris, în Byron Bay. Altceva? Viitorul lor arată bine şi fit.

Doutzen Kroes

Trebuie precizat că domnul care pozează superbul posterior de model are tot dreptul s-o facă. Încă din 2010, de când este soţul ei. Suntem siguri că pozele făcute de Sunnery James în vacanţa lor din Bahia pot fi admirate pe Instagram. Dacă au trecut de cenzura ei.

Michelle Obama

O fi plecat de la Casa Albă, dar, acum, are libertatea de a apărea aşa. Şi de a se afişa cu ceea ce era ascuns la nivel înalt. Fosta Primă Doamnă şi alaiul ei au fost reperaţi pe plaja din Miami. Câţi or fi confundat-o cu Oprah?

David Bisbal

Nu te-ai aştepta ca tipul ăla cu plete răvăşite care striga Buleria într-un clip latino să fie un as al snowboardului. Femeia de lângă el este Rosanna Zanetti, pe care a cerut-o de nevastă chiar acolo, pe zăpadă, în staţiunea Baqueira- Beret din Spania natală.

Lewis Hamilton

Când Formula 1 se întâlneşte cu munţii de pe insula Hokkaido (Japonia), ies poze din acestea, numai bune de postat pe Instagram şi adunat milioane de like-uri. Aici e vorba despre adrenalină pe zăpadă şi de faptul că britanicul stăpâneşte atât placa de snowboard, cât şi motocicleta de zăpadă. „Este antrenamentul perfect pentru noul sezon de F1“, crede Lewis. Vom vedea.

Bella Hadid

Explicăm imediat ce se întâmplă aici. Un manechin ia lecţii de schi în staţiunea italiană Andalo. De căzut, evident că a făcut-o, era previzibil. Întrebarea este: cine-i domnul care o ridică? Instructorul, bodyguardul, iubitul? Şi ce-i cu echipamentul ăsta uncool de schi?

Paris Hilton

Aleluia! Chiar ne întrebam cine va fi norocosul care va moşteni, alături de ea, o parte din imperiul Hilton. Numele lui este Chris Zylka, este model şi actor, iar cererea a avut loc în Aspen, Colorado. Credem că răspunsul e evident.

foto: guliver/getty images/splash news, hepta