News

Iată de ce Mila Kunis şi Ashton Kutcher nu au ajuns la Globurile de Aur!

de admin

Iată de ce Mila Kunis şi Ashton Kutcher nu au ajuns la Globurile de Aur!

Era imposibil ca Ashton să nu fi învăţat ceva din relaţia cu fiicele lui Demi Moore, doar a avut atâta timp la dispoziţie să practice meseria de ”tătic”. Drept prin urmare, iată cât de drăgăstos este cu fiica lui! Actorul este pur şi simplu topit după fiica sa şi nu se dă în lături de la nicio activitate părintească. Fie şi dădăcitul unui bebeluş de trei luni, în loc să meargă la Globurile de Aur.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au refuzat să participe la Globurile de Aur, preferând să meargă în oraş pentru cină, în compania fiicei lor de doar trei luni, pe nume Wyatt Isabella Kutcher. Cei trei par că au avut o seară de pomină, pe care a animat-o chiar tăticul Ashton, făcând diferite zgomote interesante pentru micuţa lui.

”Ashton este chiar îndemânatic în ceea ce o priveşte pe Wyatt. O ţinea în braţe şi imita diverse sunete amuzante pentru ea. Toţi trei arătau de-a dreptul fericiţi!”, este ceea ce a declarat o sursă pentru Hollywoodlife.com care se afla în acelaşi loc cu fericitul cuplu.

De asemenea, se pare că relaţia dintre cei trei este atât de puternică, încât părinţii micuţei au refuzat să angajeze o dădacă pentru a se ocupa de ea. Ei, pur şi simplu, au renunţat la orice altă îndatorire şi vor să se dedice complet micuţei lor.

Modifică Setările