News

Iată cum arată mama lui What’s UP! Artistul are o relaţie specială cu femeia care l-a adus pe lume

Iată cum arată mama lui What’s UP! Artistul are o relaţie specială cu femeia care l-a adus pe lume camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

What’s UP a împlinit astăzi 30 de ani, iar în seara zile de 7 februarie a avut parte de o super petrecere aniversară la care au luat parte familia şi prietenii artistului, dar şi foarte multe vedete.

What’s UP a profitat de moment şi le-a prezentat tuturor celor care l-au sărbătorit noul lui clip, realizat pentru piesa „CuBANii“, interpretată alături de Jo, artistă ce nu i-a putut fi alături, deoarece este plecat din ţară. Noua melodie vorbeşte despre puterea banilor şi indiferenţa pe care oamenii o au faţă de lucrurile cu adevărat importante.

Aşa cum era de aşteptat, de la petrecere nu putea lipsi Maria Ivancea, mama lui What’s UP, care are o relaţie specială cu artistul. În fotografiile de la eveniment, ea apare fericită alături de fiul ei celebru, pe care îl îmbrăţişează şi îl pupă cu drag.

Anul trecut, What’s UP şi mama lui au acceptat provocarea celor de la Virgin Radio de a intra într-o cameră izolată şi de a distruge toate obiectele aflate acolo. În plus, artistul a mai prezentat-o publicului larg pe mama lui anul trecut, în videoclipul piesei „Iartă-mă, mamă“, lansat cu ocazia zilei de 8 martie.

Faţă de anul trecut, mama lui What’s UP arată diferit: şi-a lăsat părul mai lung şi este brunetă.

Mai multe fotografii cu mama lui What’s UP pot fi văzute în GALERIA FOTO