News

Iată prima fotografie cu Julia Stiles însărcinată!

Iată prima fotografie cu Julia Stiles însărcinată!

Acum două luni, celebra actriţă din ”10 things I hate about you” anunţa că e însărcinată şi că-l va face tată pentru prima dată pe Preston J. Cook, logodnicul ei. Acum avem ocazia s-o vedem pentru prima dată cu burtică! Urmează să devină părinţi Julia Stiles trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa, fiind însărcinată pentru prima dată. Şi tocmai că e o etapă emoţionantă din viaţa ei, actriţa vrea să împărtăşească din trăirile sale cu fanii internauţi. Prima fotografie cu ea însărcinată Aşa se face că, zilele trecute, Julia a postat o primă imagine de când e însărcinată, dezvăluind astfel cât de avansată e sarcina sa. ”În regulă, n-am mai rezistat.”, a scris ea în dreptul fotografiei în care apare cu burtica proeminentă.

După cum era de aşteptat, fanii s-au arătat nespus de încântaţi că actriţa a împărtăşit cu ei această emoţie şi i-au lăsat zeci de comentarii appreciative. ”Felicitări!”, ”Îţi stă atât de bine. Sarcină uşoară!, ”Eşti atât de frumoasă! Mă bucur pentru tine!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de actriţă.

Julia Stiles în ”Riviera”

Amintim că Julia Stiles se află, momentan, în vacanţă, urmând să înceapă filmările la sezonul doi al serialului ”Riviera”, care s-a dovedit a fi un adevărat success cinematografic. În serialul acesta joacă alături de Iwan Rheon, actorul pe care îl ştim dintr-un alt serial de succes, şi anume ”Game of thrones”.

foto: Instagram, IMDB

Modifică Setările