News

Idila lui Diane Kruger cu Norman Reedus, confirmată! Paparazzi i-au surprins sărutându-se!

Idila lui Diane Kruger cu Norman Reedus, confirmată! Paparazzi i-au surprins sărutându-se!

În ultima vreme, au tot ieşit zvonuri potrivit cărora Diane Kruger şi Norman Reedus ar forma un cuplu, însă nimeni nu a crezut că sunt pe deplin adevărate! Ei bine, sunt! Confirmarea a venit chiar de la cei doi actori, fie ea şi involuntară! Surprinşi sărutându-se pe străzile newyorkeze Norman Reedus şi Diane Kruger nu se mai ascund! Îşi trăiesc iubirea în văzul tuturor şi nu se dau înapoi din a face gesturi romantice oriunde ar fi. Aşa am descoperit şi noi că cei doi formează un cuplu, Diane şi Norman fiind surprinşi de paparazzi pe străzile din New York.

S-au ţinut de mână, s-au sărutat, au alergat pe străzi şi şi-au strigat iubirea în gura mare. Cam atât de îndrăgostiţi sunt! Paparazzi i-au urmărit de când au părăsit casa lui pentru a se distra într-un bar, apoi pe străzi, şi până au ajuns într-un alt bar. Ce să mai, n-au nicio grijă şi sunt ma îndrăgostiţi ca oricând.

Diane Kruger şi Norman Reedus promovând filmul ”Sky”, cel care i-a adus împreună pe micile ecrane şi... poate şi-n realitate

”Arătau de parcă se distrează de minune”, ne-a confirmat un martor despre cele întâmplate cu o seară în urmă. Aşadar, Reedus (48) şi Diane (40) au o relaţie amoroasă, deşi cei doi, public, n-au declarat deocamdată nimic.

Nu se ştie, însă, când anume a pornit idila lor. Ştim că s-a zvonit încă din decembrie 2015 că Norman şi Diane sunt împreună. Pe atunci, chipurile, cei doi s-ar fi sărutat de mama focului într-un bar. Problema e că la acea vreme Diane încă forma un cuplu cu Joshua Jackson. Totuşi, atunci, un reprezentat al actriţei s-a grăbit să infirme zvonurile privind amantlâcul cu Norman Reedus.

& Joshua Jackson. Din iulie 2016, Diane e o femeie liberă...

În iulie 2016, însă, lucrurile au fost mai clare. Diane şi Joshua puneau punct relaţiei lor de 10 ani. Cam tot de atunci, actriţa de 40 pare să se fi transformat complet. Mai încrezătoare, mai fericită, mai... îndrăgostită! O fi Norman Reedus alesul ei? Rămâne de văzut!

foto: captură Twitter / arhivă OK!

Modifică Setările