News

Îi spăla rufele, îi curăţa camera şi-i alegea hainele. Grija pe care o avea Janet pentru fratele mai mare, Michael Jackson. Ce s-a întâmplat la ultima lor întâlnire?

Îi spăla rufele, îi curăţa camera şi-i alegea hainele. Grija pe care o avea Janet pentru fratele mai mare, Michael Jackson. Ce s-a întâmplat la ultima lor întâlnire? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Janet Jackson este, cu siguranţă, cel mai mare muzician din faimoasa familie după Michael, care a murit la numai 50 de ani, în 2009. Însă, până să se stingă Regele Pop, în ce relaţii era cu sora lui mai mică?

Cu toate că era prea mică pentru a face parte din Jackson 5, trupa familiei, Janet a călcat pe urmele fraţilor ei mai mari şi s-a bucurat şi ea de mare succes. De fapt, a devenit unul dintre cel mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor, cu hituri de pe albume precum "Rhythm Nation 1814" şi "Control".

Documentarul în două părţi, JANET, va fi lansat pe 28 ianuarie 2022, după cum ne informează Harper's Bazaar, şi va avea în prim plan viaţa acesteia. Inclusiv relaţia pe care a avut-o cu fratele ei... Spicuim câteva detalii despre prietenia care i-a legat pe cei doi fraţi.

Janet a avut o relaţie specială cu Michael încă de mică şi l-a sprijinit pe acesta în cariera sa pe durata întregii lui vieţii. Cu opt ani mai mare decât sora lui, MJ era deja un superstar muzical când Janet n-avea mai mult de 14 ani. Şi-a început cariera solo în 1979, iar, la acea vreme, Janet, cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson, era deja destul de apropiată de Michael.

Janet era actriţă de mică, pe lângă faptul că obişnuia să cânte şi ea şi să susţină spectacole, lucru care a făcut ca cei doi fraţi să aibă destul de multe în comun. Pe măsură ce MJ era tot mai cunoscut, ea devenea tot mai responsabilă de starea lui de bine din spatele scenei.  

Modifică Setările