Vedete

Imagini de arhivă cu Sophia Loren în bikini, la circa 20 de ani. Nu era chiar suplă!

Imagini de arhivă cu Sophia Loren în bikini, la circa 20 de ani. Nu era chiar suplă! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A fost frumoasă şi în tinereţe, este frumoasă şi acum, la 85 de ani.

Cea mai mare actriţă a Italiei, cea supranumită „Zeiţa din Napoli“, a susţinut dintotdeauna, sus şi tare, că imaginea ei este şi astăzi, aşa cum a lăsat-o Dumnezeu şi că niciodată nu şi-a corectat nimic cu ajutorul chirurgiei estetice.

Asta în ciuda faptului că, încă de tânără, studiourile cinematorafice şi chiar soţul ei, răposatul producător de filme Carlo Ponti, i-au cerut să-şi ajusteze nişte defecte. „Spuneau că am nasul prea lung şi gura prea mare. Dar acest lucru nu m-a afectat, căci, atunci când cred în ceva, mă lupt pentru asta“, îşi aminteşte astăzi Sophia Loren.

La cei 1,74 m ai săi, Sophia este o femeie înaltă, începându-şi cariera în concursurile de Miss, însă diva n-a fost niciodată şi vreo subţirică, aşa cum o demonstrează şi aceste poze de arhivă cu italianca.

La 22 de ani, cât avea actriţa în această fotografie cu ea datând din anul 1956, diva afişa o siluetă clepsidră destul de planturoasă. Fotografia o arată pe Sophia purtând un costum de baie dintr-o piesă şi întinsă pe o plajă în Italia natală.

Sexy sau nu?

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările