News

Imagini de la antrenamentul lui Britney Spears. Ce exerciţii face vedeta?

Imagini de la antrenamentul lui Britney Spears. Ce exerciţii face vedeta?

La 36 de ani, Britney Spears continuă să arate ca-n vremurile în care a debutat în muzică, şi anume începutul anilor 90.

Abdomen plat, muşchi în locurile care trebuie, picioare tonifiate, ce mai, această mamă a doi băieţi este imaginea fitnessului american.

Şi dacă ea poate, cu toţii putem, pare a fi mesajul Prinţesei Pop, care a împărtăşit cu cei 18 milioane de fani ai săi de pe Instagram cum se menţine în formă şi ce exerciţii de fitness face în fiecare zi.

Îmbrăcată într-un  echipament de fitness foarte sexy, cu bustieră şi pantaloni scurţi cu buline, Britney s-a filmat executând o serie de exerciţii, mult dintre ele folosindu-se de greutăţi, pentru tonifierea braţelor.

În imaginile respective, Britney a demonstrat încă o dată că este flexibilă ca o gimnastă, executând podul de sus şi şpagatul, spre deliciul celor care o urmăresc pe conturile sociale.

Dacă vrei să-i copiezi programul de fitness, urmăreşte pas cu pas video-ul de mai sus!

Cine ştie, poate că povestea de iubire a lui Brit cu modelul de fitness Sam Asghari s-o fi impulsionat pe aceasta să ia cu asalt sala de forţă.