News

Imagini dezolante! Lara Flynn Boyle îşi îneacă amarul în alcool! Bea la volanul maşinii sale, nici nu se mai ascunde

Imagini dezolante! Lara Flynn Boyle îşi îneacă amarul în alcool! Bea la volanul maşinii sale, nici nu se mai ascunde

Exclusive... 52128478 Puffy faced actress Lara Flynn Boyle is spotted out grocery shopping at Ralphs in Westwood, California on July 20, 2016. Rumors are that Lara is pregnant and she is sporting a pretty big belly. Lara tried to cover it up as she made her way to the car. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Odinioară star hollywoodian, cu o nominalizare la premiile Emmy în palmares, astăzi pierdută în derizoriu, o împătimită a alcoolului. Vorbim despre Lara Flynn Boyle, fostul star ”Twin Peaks”, care a fost surprinsă, marţi, la volanul maşinii sale, înecându-şi amarul într-o sticlă de whisky.

foto: hepta

Surprinsă bând chiar la volanul maşinii sale.

Cele mai recente fotografii cu Lara Flynn Boyle sunt de-a dreptul dezamăgitoare! Actriţa de 47 pare să fi pierdut lupta cu dependenţa de alcool, ea fiind surprinsă la volanul maşinii sale, bând direct dintr-o sticlă de whisky. O imagine deplorabilă, pe care fanii ei o înţeleg cu greu.

Mai cu seamă că-n California este ilegal ca oricare dintre pasagerii dintr-un vehicul, în mişcare ori staţionat, să consume alcool. Legea este cu atât mai aspră cu şoferii care consumă alcool la volan. Ba mai mult, conform ”Liquor Licence Act”, este ilegal să ai o sticlă de alcool deschisă în maşină ori pe locul de lângă şofer. Culmea e că actriţa nu făcea niciun efort pentru a-şi ascunde fapta, bând cu geamul deschis, direct dintr-o sticlă de whisky.

Aşa a arătat în ultimii ani.

Actriţa este dependentă de alcool de câţiva ani, problemă semnalată de mai multe ori de presa internaţională. Imaginea starului a fost extrem de afectată de această dependenţă, ajungând de nerecunoscut în ultimii ani. Nimic nu ne mai aminteşte despre frumoasa Donna Hayward din Twin Peaks.

Aşa arăta înainte de operaţii estetice şi de dependenţa de alcool