News

Imagini inedite cu copiii Elenei Băsescu la mare

Imagini inedite cu copiii Elenei Băsescu la mare camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

În timp ce fostul ei soţ îşi reface viaţa în braţele altei femei, mezina fostului preşedinte îşi petrece tot timpul cu copiii.

Elena Băsescu nu are timp să sufere. Şi asta pentru că cei doi copii ai săi au nevoie de în permanenţă, iar ea este mereu acolo pentru ei. Cel puţin asta reiese şi de fotoreportajele stradale ale paparazzilor, dar şi din cele mai recente postări ale sale, care vin să contracareze cumva imaginile postate de fostul ei soţ şi tatăl copiilor săi, Bogdan Ionescu - care pozează în bărbatul fericit, care tocmai şi-a refăcut viaţa în braţele unui manechin.

Citeşte şi:

Syda şi iubita lui nu se mai ascund! FOTO&VIDEO

Nu ştim cât se mai gândeşte Elena Băsescu la dragoste, dar cert e că se gândeşte mereu la cei mici, la Traian Jr. şi la Sofia Anais, de care este nedespărţită.

Şi, pentru că şi-a petrecut vara în mare parte pe litoral, EBA a postat pe contul ei de socializare câteva instantanee cu cei mici, cele mai recente fiind din Grecia.

Totodată, şi tatăl ei, fostul preşedinte Traian Băsescu, s-a mândrit cu cei doi nepoţi ai săi într-o postare făcută de la o piscină, unde a intrat să înoate cu cei mici.

Vă invităm să descoperiţi instantaneele de vacanţă în galeria foto de mai jos.

Modifică Setările