News

În pictoriale are tenul perfect, dar în realitate... nu!

În pictoriale are tenul perfect, dar în realitate... nu!

Când apar în pictoriale sau pe covorul roşu, celebrităţile apelează la specialişti care să le ajute să aibă un make-up impecabil. În viaţa privată, însă, multe dintre ele scapă de toate artificiile şi apar nemachiate în public. Eva nemachiată vs. machiată Acesta este şi cazul Evei Longoria, care a fost zărită de paparazzi pe când lua micul dejun cu soţul Jose Anton Baston. Desigur, ne dăm seama că Eva n-a vrut să-şi arate chipul nemachiat, ci dimpotrivită, a încercat să-l macheze cu o pereche de ochelari supradimensionaţi. Actriţa are pete pe faţă. Din păcate pentru ea, aparatul de fotografiat a surprins chipul artistei aşa cum este el natural, fără machiaj sau alte artficii la care apelează actriţa atunci când apare în pictoriale sau pe covorul roşu.

Aşa, am avut ocazia să vedem că tenul actriţei nu e nicidecum perfect, aşa cum apare în fotografii, ci unul destul de problematic, dacă e să judecăm după aceste fotografii. Actriţa pare că se confruntă cu nişte pete foarte închise, în zona pomeţilor.

Eva Longoria arriving to the Eva Longoria Foundation Dinner held at the Four Seasons Beverly Hills, Los Angeles, CA, USA, November 10, 2016. Photo by Apega/ABACAPRESS.COM
Aşa arată chipul actriţei atunci când îşi aplică make-up.

Desigur, nu ştim dacă e vorba de o problemă recentă, dat fiind faptul că s-a expus cam mult la soare în zilele anterioare, când a fost în vacanţă cu soţul ei, sau dacă e vorba de o situaţie permanentă, pe care Eva a reuşit s-o ascundă până acum cu ajutorul machiajului. Mda, rămâne de văzut!

Eva-Longoria
Eva s-a expus, recent, la soare. De aici i se trage?

foto: Hepta