News

În primăvară i-a fost clonat cardul, dar abia acum s-a aflat. Câţi bani i-au fost furaţi actriţei Demi Moore?

În primăvară i-a fost clonat cardul, dar abia acum s-a aflat. Câţi bani i-au fost furaţi actriţei Demi Moore?

Demi Moore poses in the press room during the 22nd Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 30, 2016 in Los Angeles, CA, USA. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM

Hoţii de carduri au făcut o nouă victimă de renume: Demi Moore a rămas fără 169.000 de dolari, după ce un bărbat în vârstă de 35 de ani, pe nume David Matthew Read, i-a clonat cardul şi a făcut cumpărături cu banii actriţei.

Bărbatul, pe numele căreia Demi Moore a depus deja o plângere, a dat pierdut cardul actriţei şi a cerut un nou card de la bancă. Nu se ştie încă prin ce metodă David Matthew Read a intrat în posesia cardului, însă ce se ştie este că acesta a cheltuit aproape 200.000 de dolari în doar câteva săptămâni în magazinele de lux din Los Angeles.

Nu foarte inspirat, americanul a făcut personal cumpărăturile şi a fost surprins pe camerele de supraveghere ale magazinelor. După ce a fost arestat, şi-a recunoscut faptele, iar acum se află în arest. Deşi furtul a avut loc în primăvara acestui an, povestea a ieşit la iveală abia acum, când hoţul îşi aşteaptă de după gratii procesul.