News

Înapoi la origini! George Clooney şi Amal Clooney, în vizită în oraşul natal al actorului!

de admin

Înapoi la origini! George Clooney şi Amal Clooney, în vizită în oraşul natal al actorului!

Atunci când nu au de îndeplinit sarcini profesionale, George şi Amal Clooney preferă să călătorească. Iar de data aceasta, toate drumurile au dus spre oraşul în care celebrul actor a copilărit.

Dacă de obicei sunt cazaţi la hoteluri exclusiviste şi se bucură de cele mai fine mâncăruri, George Clooney a vrut să-i arate soţiei sale orginile sale umile. Aşa se face că cei doi au ajuns în Augusta, Kentucky, într-un mic oraşel în care actorul a dus o viaţă simplă până să devină cunoscut.

După cum era de aşteptat, sosirea lui George şi a soţiei sale, Amal, a cauzat o adevărată isterie în rândul locuitorilor ai acelui oraş.

Nostalgic, George a dus-o pe Amal la o cofetărie din modestul oraş, povestindu-i că de multe ori stătea în faţa magazinului în speranţa că va primi ceva dulce, copil fiind. Ei bine, acum rolurile s-au cam schimbat şi proprietarii l-au primit cu braţele deschise pe celebrul actor şi pe încântătoare sa soţie. Ba mai mult, propietarii s-au pozat cu aceste două staruri şi apoi au glumit pe Facebook spunând: „Acest ins şi soţia lui au vrut să facă fotografii cu noi. O dată, n-are ce să strice. Faima, ce să-i faci!”. Apoi, au povestit că Amal şi George n-au plecat cu mâna goală din cofetăria lor şi că au încercat preparatul special: o tartă „transparentă”.

Potrivit altor surse, după acest scurt popas, George şi Amal au luat masa la un restarant din acel oraş şi apoi au plecat la un concert de jazz din Cincinnati.

Sursa foto: Facebook

Modifică Setările