Vedete

Încep concedierile în televiziuni? Dorian Popa şi Alex Velea au părăsit „Xtra night show“ şi „Acces direct“

Încep concedierile în televiziuni? Dorian Popa şi Alex Velea au părăsit „Xtra night show“ şi „Acces direct“

Anul 2019 a început cu modificări în formatul unor emisiuni de la Antena 1, iar cele care au avut de suferit au fost vedetele.

Ediţiile de pe 7 ianuarie ale emisiunilor „Acces direct“ şi „Xtra night show“ au venit la pachet cu anunţuri importante făcute de prezentatorii Simona Gherghe şi Dan Capatos: Alex Velea şi Dorian Popa au părăsit Antena 1.

„Începem sezonul cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa... Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian, cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi, doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta. Va rămâne tot timpul în inima mea, în inimile noastre. Din păcate, programul pe care îl are, succesul, concertele îl impiedică să mai continue un proiect zilnic aici“, a spus Dan Capatos.

„După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi noul sezon. Să-i mulţumesc, în primul rând, lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex, ştiţi cu toţii, are o carieră de mare succes în muzică şi cred că e destul de dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore. E destul de complicat, aşa că a ales să meargă mai departe cu proiectele lui muzicale, mai ales că ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. Aşadar, mulţumim, Alex Velea şi multă baftă pe viitor“, a spus Simona Gherghe.

Din câte se pare, Dorian Popa va rămâne la Antena 1, dar în alt proiect, după cum a spus Dan Capatos: „Îl veţi vedea într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1, pentru că rămâne în familia noastră. Personal, cred că ne vom mai întâlni, Doar sănătoşi să fim“. În schimb, despre Alex Velea nu se ştie încă exact ce va face.

Modifică Setările