News

Înmormântarea lui Joan Rivers: “o gală de showbiz cu bliţuri, camere şi acţiune”

de admin

Regretata comediantă de 81 de ani a avut parte de serviciile funerare duminică, în cadrul Templului Emanu-El din New York în Manhattan. Din fericire, Joan a fost condusă pe ultimul drum aproape în modul în care şi-a dorit, după ce a fost incinerată sâmbătă, de către starurile internaţionale care au cunoscut-o şi îndrăgit-o.

Prin 2012, în cartea sa de memorii I Hate Everyone… Starting With Me, personalitatea TV se ruga de fani ca înmormântarea ei să fie un eveniment “de showbiz, cu bliţuri, camere şi acţiune”.

Zeci de vedete au venit să-şi ia rămas bun de la legenda comediei înţepătoare printre care Kelly Osbourne, Howard Stern, Kathy Griffin, Andy Cohen, Giuliana Rancic, Sarah Jessica Parker, Whoopi Goldberg, Donald Trump şi familia, Carolina Herrera, Barbara Walters şi Dr. Oz.

Mulţi invitaţi au sosit îmbrăcaţi în negru, dar cu accente colorate. Unii martori citaţi de publicaţia Us Weekly au povestit că totul aducea aminte de glamourul covorului roşu.

“Totul aducea aminte de un eveniment de covorul roşu – multe camere şi lumini, erau fani pretutindeni şi oameni în taxi care strigau: “O iubim pe Joan!””.

Iar Cindy Adams, prietena bună a lui Joan, povestea mai în glumă, mai în serios, pentru Page Six: “A început cu melodii specifice show-urilor Gay Men, cu rugăciunea de început a rabinului, cu Audra McDonald şi Debra Norville. Apoi eu, Melissa, Hugh Jackman. O rugăciune de final, apoi un cadru de NYPD şi 4 călăreţi despre care mi s-a comunicat că nu au fost deloc ieftini”.

Urmaşa lui Joan Rivers este Melissa, fiica cu care a şi avut un serial televizat, ani de zile, cât şi fiul acesteia, Cooper.

FOTO GETTY