News

INNA i-a făcut un cadou prietenei sale de aproximativ 20.000 de euro. De 15 ani sunt de nedespărţit

INNA i-a făcut un cadou prietenei sale de aproximativ 20.000 de euro. De 15 ani sunt de nedespărţit camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

INNA îşi surprinde cea mai bună prietenă şi îi face cadou maşina visurilor ei.

INNA i-a făcut surpriză celei mai bune prietene ale ei maşina visurilor ei - Fiat Abarth, customizată special pentru ea roz, culoarea preferata a Ancăi. Aceasta valorează aproximativ 20.000 de euro.

Anca este cea mai bună prietenă a INNEI de aproape 15 ani, un om care i-a fost alături în turnee, iar acum este şi make-up artistul ei. Ieri în Dance Queen’s House, a fost Pink Day, zi inspirată de Anca şi dedicată ei.

”Anca este un om extraordinar, bun, cald, care mi-a fost mereu alături, aşa că am decis ca una dintre zilele din casă să fie pink day, culoarea ei preferată. Toţi ne-am îmbrăcat în roz, iar ea a crezut că este complicele unei surprize pentru mine, când de fapt, ea a fost cea surprinsă. A fost cu lacrimi de fericire şi mă bucur că am putut să îi ofer cadou maşina visurilor ei…roz”, a spus INNA. Toată acţiunea apare în vlogul postat pe canalul de YouTube al INNEI în playlist-ul Dance Queen’s House.

 

Toată acţiunea apare în vlogul postat pe canalul de YouTube al INNEI în playlist-ul Dance Queen’s House.

Foto: PR, Youtube

Modifică Setările