News

INSTADRAMA. Celebrităţile care-şi expun viaţa personală pe reţelele de socializare

INSTADRAMA. Celebrităţile care-şi expun viaţa personală pe reţelele de socializare

Conturile online ale celebrităţilor abundă în informaţii despre realizările lor profesionale şi avantajele de care beneficiază nişte A-listers ca ei. Însă, ocazional, ne updatează, în timp real, şi cu privire la suferinţele, dezamăgirile sau căderilor lor nervoase. Cara Delevingne Spaţiul virtual nu găzduieşte doar imagini de vis cu premiere de primă mână şi outfit-uri de pe covorul roşu ale starurilor, ci este şi refugiul pe care îl caută atunci când dau de greu. În­conjuraţi de fanii lor binevoitori şi înţelegători, VIP-urile îşi varsă amarul via mesaje triste, adesea îngrijorătoare.

Una dintre vedetele de-o sinceritate dezarmantă este Halle Berry, femeie măritată de trei ori şi divorţa­tă tot de atâtea ori. Ea n-a ascuns faptul că s-a săturat de toate dezamăgirile pe care le-a întâmpinat în amor. „Ajungem în faţa altarului gândindu-ne că iubirea va dura la nesfârşit şi că l-am găsit pe Făt-Frumos“, a scris actriţa pe Instagram. „Dar astăzi vă spun sincer că eu nu mai cred în basme.“ Iar, după despărţirea de Alex da Kid, Halle a anunţat pe toată lumea că a terminat-o cu dragostea.

Alex da Kid şi Halle Berry

Jennifer Lopez este altă divă care a renunţat la imagi­nea ei absolut ireproşabilă pentru a-şi exprima (re)senti­mentele cele mai arzătoare. Înfăşurată până-n gât într-un halat deloc avantajos şi plânsă toată, J.Lo şi-a făcut cu­noscută îngrijorarea cu privire la starea în care se afla fa­milia ei imediat după uraganul Maria din natalul ei Puerto Rico. „N-am putut lua legătura cu familia mea de acolo“, a semnalat aceasta printre lacrimi. „Iar efectul uraganului este devastator!“, a continuat ea. Inutil să mai precizăm că fanii divei latino au fost şocaţi să-şi vadă idolul atât de vulnerabil.

Justin Beiber şi Selena Gomez

La fel ca în cazul Selenei Gomez, care şi-a speriat admi­ratorii în 2014, după ce s-a despărţit (prima dată) de Justin Bieber şi părea mai singură şi mai nefericită ca niciodată. „Atunci când mă simt îngrozitor de singură, mă consolez cu ideea că îl am alături de Dumnezeu“, a scris artista pe Twitter, înainte de a-l scoate din lista de prieteni virtuali chiar pe fostul ei iubit.

Taylor Swift şi Calvin Harris

Completăm lista vedetelor care-şi expun online suferinţele din pură sinceritate sau mânate de expertul lor în comunicare şi adăugăm numele Carei Delevingne, care a recunoscut pe Instagram că a învăţat mai mult din suferinţele ei decât din momentele de fericire trăite. Dar nu numai femeile îşi exteriorizează sentimentele în spaţiul virtual. În 2014, DJ Calvin Harris i-a transmis, via Twit­ter, iubitei lui de-atunci, adică Ritei Ora, că idila lor a luat sfârşit. Dar Rita a fost răzbunată în momentul în care iu­bita lui Calvin, Taylor Swift, l-a părăsit pe DJ pentru Tom Hiddleston, cu care s-a afişat public în cele mai tandre ipostaze posibile. După cum era de aşteptat, Harris s-a simţit lezat şi şi-a vărsat of-ul tot LIVE. „Dacă tot eşti atât de fericită în noua ta relaţie, vezi-ţi mai departe de marea ta iubire, în loc să-ţi petreci timpul distrugând imag­inea ex-ului tău“, i-a făcut acesta, pe Twitter, câteva urări de „bine“ lui Taylor.

Modifică Setările