News

Întâlnire la nivel înalt pentru Justin Bieber şi soţia lui. Au fost primiţi de cuplul prezidenţial Macron la Paris

Întâlnire la nivel înalt pentru Justin Bieber şi soţia lui. Au fost primiţi de cuplul prezidenţial Macron la Paris

Fală mare în online pentru Justin Bieber şi soţia sa. Au fost primiţi la Palatul Élysée, la Paris, de cuplul prezidenţial Emmanuel şi Brigitte Macron.

Artistul a publicat de îndată pe contul său de Instagram fotografiile preţioase. Cântăreţul şi compozitorul Bieber, în vârstă de 27 de ani, şi soţia sa, Hailey Bieber, în vârstă de 24 de ani, s-au întâlnit în cadru oficial cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron, în vârstă de 43 de ani, şi soţia acestuia, Brigitte, în vârstă de 68 de ani. Cei patru s-au fotografiat la Palatul Élysée şi au discutat probleme legate de ”tineret”, mai multe necunoscându-se despre motivele reale sau complete ale acestei vizite neaşteptate.

Justin Bieber s-a prezentat ”la patru ace”, cu costum, cămaşă şi sneakerşi Nike, iar soţia sa a ales o rochie de culoare crem, poate prea decoltată pentru o întâlnire atât de oficială.

Soţii Macron sunt eleganţi, ca de obicei. Prima doamnă s-a îmbrăcat foarte şic, în alb complet, cu rochie şi palton, la care a accesorizat o pereche de stiletto crem, iar Emmanuel a purtat costum şi cravată.

Presa internaţională a relatat că întâlnirea a fost solicitată de către artistul canadian şi probabil că ecourile sale se vor afla în curând.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările