OK! Live from L.A.

Interviu EXCLUSIV cu Alexandra Stan şi iubitul ei, Bogdan Stăruială: „America este raiul artiştilor“

Interviu EXCLUSIV cu Alexandra Stan şi iubitul ei, Bogdan Stăruială: „America este raiul artiştilor“

„America este raiul artiştilor“ e gândul care a făcut-o pe Alexandra să se mute la 10.000 de kilometri depărtare de casă şi unde speră că va da lovitura. La patru ani de la ultimul nostru interviu, am găsit-o pe Alexandra Stan (29) mult mai matură, dar şi mult mai relaxată, în noua ei casă din Santa Monica, unde s-a mutat din septembrie cu iubitul ei, Bogdan Stăruială (30).

Practic, un apartament închiriat într-o clădire amplasată fix pe plajă, cu vedere la renumitul Santa Monica Pier şi la celebrele posturi de salvamar, unde s-a filmat îndrăgita serie Baywatch. Aşa că, dacă tot aveam legenda în faţă, am pus-o pe Alexandra să schimbe câteva ţinute de plajă, iar pe Bogdan să poarte costumul de surfer, pentru un pictorial perfect pentru vară. Am vorbit despre alegerea lor de-a se muta în America, noile proiecte în care sunt implicaţi, dar şi cât de serios se gândesc la căsătorie şi copii.

Care a fost magnetul care te-a atras în America?
Alexandra În primul rând, partea artistică, faptul că sunt multe oportunităţi din punctul acesta de vedere. Nu se compară cu industria muzicală din România. Aici chiar sunt toţi producătorii, toţi writerii, America e raiul artiştilor. Până şi pe stradă vezi oameni cum cântă la chitară, la tobe…
Pe de altă parte, nu e uşor să iei decizia să pui totul în bagaj şi să pleci.
Nu, dar chiar asta am făcut. (râde) Prima oară am zis să venim să stăm două-trei luni, să vedem cum e, dar până la urmă am închiriat locul ăsta pe opt luni şi am rămas aici. Şi nici nu am stat nonstop de atunci, pentru că am mai venit în ţară, am fost în Japonia… Am tot călătorit, nu am apucat să stau niciodată mai mult de o lună şi jumătate.

Bine, nu e ca şi cum până acum n-ai fi fost între două avioane.
Acum nu mai sunt chiar aşa şi pentru că de aici ajung mai repede în Japonia, unde sunt solicitată des, dar şi pentru că m-am schimbat eu ca om, în sensul că prefer să am evenimente mai puţine, dar mai calitative. Am vrut să stau mai mult în studio, să compun piese, pentru că asta îmi place să fac cel mai mult. Înainte, managementul pe care îl aveam voia să am cât mai multe concerte. Eu îmi doresc să fac muzică bună şi apoi vin şi concertele. Plus că vreau să mă odihnesc, să stau cu familia, să mă bucur de vară, să ies la evenimente…
Vrei să te distrezi, nu doar să-i distrezi tu pe alţii.
Exact. Orice om are nevoie de echilibru. Asta e cel mai greu la artişti, să găsească acest echilibru între a sta în studio, a merge în concerte, a sta şi cu prietenii şi a avea viaţă personală.

Modifică Setările