Interviu

INTERVIU Gabriela Cristea & Tavi Clonda: "Poate vine şi un frăţior"

INTERVIU Gabriela Cristea & Tavi Clonda: "Poate vine şi un frăţior"

Le-a luat mai mult până au devenit părinţi, dar acum au deja rodajul făcut. Iar fetiţa lor i-a convins că nu e atât de greu în trei.

Când i-am întâlnit prima oară, în 2013, la Kanal D, nu mulţi dădeau şanse relaţiei lor. Timpul, însă, a dovedit că Gabi şi Tavi se iubesc necondiţionat şi, după frumoasa nuntă de acum trei ani, în primăvară au făcut din nou chef mare, la botezul fiicei lor, Bella Victoria Margot (7 luni). Şi trebuie s-o spun: Tavi e un tătic de milioane! Şi rar mi-a fost dat să văd o familie mai veselă şi mai relaxată.

OK!: Cum v-aţi acomodat cu noul vostru program?
Gabi: Ne-a fost greu la început. Nici acum nu putem spune că suntem acomodaţi 100%....
Tavi: ...adică ne e somn în fiecare oră a zilei, deşi copilul e foarte bun şi ne lasă să dormim.
Gabi: Dar am început să luăm nişte vitamine.

Şi ajută?
Tavi: Deocamdată, nu. (râde)

Ce vi s-a părut cel mai greu la început?
Gabi: Cel mai greu a fost să scap de fobiile mele, ca de exemplu cea legată de operaţia de cezariană. După care au apărut fobiile de genul „Vai, să nu se înece copilul“, „Vai, a regurgitat“ – fobii pe care am înţeles că toate mamele le au. A fost o mică provocare şi trezitul de dimineaţă, pentru că noi nu eram atât de matinali – ora 08.00 ni se părea prea devreme, mai ales că noi ne culcam după 02.00-03.00. Dar avem un copil foarte bun, care de la o lună şi jumătate a dormit de la ora 22.00 până la ora 08.00.
Tavi: Mie mi s-a părut greu faptul că toate schimbările majore din viaţa noastră s-au suprapus: faptul că ne-am mutat în casă nouă cu două săptămâni înainte să se nască Victoria – o casă destul de mare, încă neterminată, la care a trebuit să mai lucrăm, să mai amenajăm, ca să avem măcar strictul necesar; faptul că joburile noastre dispăruseră, cum de altfel era şi normal în perioada respectivă. Şi faptul că a venit această prinţesă mică, primul nostru copil, şi n-am avut ajutoare – mama mea nu poate să vină, pentru că are grijă de tata la Braşov. Practic, toate acestea adunate au generat mici probleme, insomnii...

Deci simţi că ai născut şi tu?
Tavi: Da, chiar da! (zâmbeşte) Am fost alături de Gabi şi, chiar dacă nu pot să simt ca o femeie, am fost destul de implicat.

Modifică Setările