Interviu

INTERVIU! Primele fotografii ale Andreei Fried cu fiul ei, Sasha Andrei

INTERVIU! Primele fotografii ale Andreei Fried cu fiul ei, Sasha Andrei

Prezentatoarea Focus 18 ni-l prezintă, în premieră, pe noul bărbat din viaţa ei, Sasha Andrei. Ne-am creat un obicei din a deveni martorii mo­mentelor importante din viaţa unor vedete. Nu ne plângem, însă, ba chiar ne flatează această apropiere. Ne-am bucurat, aşadar, s-o descope­rim pe Andreea, la fix un an de la primul nostru interviu cu ea, în această postură de invidiat: de soţie a omului de afaceri Răzvan Enache şi de mamă fericită a unui băieţel adorabil, pe numele lui Sasha. Cam asta s-a schimbat în viaţa gazdei jurnalului de ştiri de la Prima TV, în decurs de un an: totul.

Ai revenit la pupitrul Ştirilor Prima TV din decembrie, anul trecut. Cum te-ai descurcat până acum cu acest program agitat, având în ve­dere că eşti şi mamă?

Andreea Nu mi s-a părut nimic greu. Dacă eşti organizat şi ştii ce trebuie să faci, te descurci. Da, sunt zile în care oboseala îşi spune cuvântul, dar când ajungi acasă şi-l vezi pe fiul tău cum îţi zâm­beşte, cu bateriile încărcate, plin de energie, îţi trece. În plus, eu şi tatăl lui ne împărţim atribuţi­ile şi totul este foarte bine. Avem şi ajutor, pe bu­nica şi pe cumnata mea. Aşa că, atunci când sunt la serviciu, ştiu că Sasha este pe mâini bune.

Iar tăticul Răzvan ce atribuţii are?

Nu este un lucru stabilit dinainte. De exemplu, dacă eu sunt la bucătărie şi fac de mâncare, el se joacă cu cel mic, seara îi facem amândoi băiţă, iar până îi fac eu masaj şi îl îmbrac, Răzvan pregăteş­te masa… Noi suntem părinţi full-time, în afară de orele în care eu sunt la serviciu, iar el este ple­cat să-şi rezolve treburile lui.

De la ultimul nostru interviu şi până acum, tu şi Răzvan Enache v-aţi şi căsătorit. Aţi făcut-o, văd, fără tam-tam şi fără să faceţi nimic public.

Da, ne-am căsătorit pe 22 septembrie, după ce s-a născut Sasha. Noi ne-am gândit dinainte la lucrul acesta, am considerat că este bine să facem acest pas, când va fi momentul. Nu era cel mai important lucru, important este că ne înţelegem şi că ne iubim.

Au fost două evenimente într-unul? Nunta şi botezul lui Sasha?

Nu, am vrut să fie un lucru doar al nostru. Am fost doar noi doi şi naşii noştri, atât.

Doar o cununie civilă, să înţeleg?

Civilă, dar şi religioasă. Dar fără petrecere. Am vrut să fie un lucru pentru sufletele noastre. E suficient că suntem noi trei fericiţi şi sănătoşi. A avut, în schimb, Sasha petrecerea lui de botez, iar acum, la un an, urmează să îi tăiem şi moţul.

Nu erai reticentă în legătură cu o nouă căsătorie, având în vedere că ai divorţat, şi asta nu foarte demult?

Nu, am divorţat de trei ani şi ceva. Dar eu cred foarte mult în familie, iar faptul că am divorţat a fost pentru mine un pas înainte. Nu am privit di­vorţul ca pe o tragedie. Aşa a fost să fie, eu mi-am dorit lucru ăsta, am trecut peste…

Răzvan are şi el doi copii din prima căsnicie.

Da, Alexandra, de 14 ani, şi Vlad, de nouă ani. Sunt doi copii absolut minunaţi. L-au primit pe Sasha foarte bine. Oricum, Vlad mai are încă doi frăţiori (n.r. din a doua căsătorie a mamei sale, Le­tizia Pescariu), aşa că este obişnuit cu bebeluşii. Este foarte deschis, se joacă cu el, îl alintă. Şi Ale­xandra la fel, doar că ea, fiind domnişorică, nu e… neapărat implicată, îl pupă, se joacă cu el, dar are şi alte preocupări. Însă tot timpul întreabă de el.

Dar nu există un sentiment din acesta de gelozie între fraţi?

Nu, nu au de ce. Toţi sunt priviţi la fel, li se acordă aceeaşi atenţie, deci nu există aşa ceva.

Locuiţi toţi împreună?

Nu, dar ne întâlnim foarte des. De obicei, atunci facem ce vor Alexandra şi Vlad, care vor să iasă la film, la mall. Pe Alexandra a început s-o intere­seze hainele şi vrea să meargă la cumpărături. Se consultă cu mine în privinţa asta şi îmi place că vorbim. Mă bucur că ne înţelegem foarte bine.

Până acum, cu cine ţi se pare că seamănă Sasha mai mult, ca fire? Îl văd un bebeluş foarte vesel, nu plânge deloc.

Amândoi suntem foarte veseli, dar mie mi se pare că seamănă foarte mult cu Răzvan. Şi fizic, şi ca personalitate. De la mine n-a prea luat nimic fizic vorbind, dar vom vedea mai încolo.

De la tine a moştenit părul roşcat.

Da. Iar ochii albaştri de la bunic, de la tatăl lui Răzvan.

Chiar voiam să notez că superba ta nuanţă de păr este una naturală. Aş fi băgat mâna-n foc că eşti vopsită.

Nu, n-am fost vopsită niciodată. Am avut doar nişte şuviţe blonde, mai demult. Iar părul meu are, de fapt, vreo trei-patru nuanţe de roşcat. Pri­măvara e foarte deschis, toamna se mai închide…

Cu cine semeni în privinţa asta?

Cu o mătuşă foarte îndepărtată, care era foar­te frumoasă, roşcată şi cârlionţată. Nu ştiu foar­te multe detalii despre ea, doar că a câştigat un concurs de Miss, că avea un magazin cu tot felul de parfumuri... Dar mi s-a spus că era deosebit de frumoasă.

Au trecut nouă luni şi jumătate de când ai născut. Ce ai făcut pentru a reveni în formă? Sau n-ai făcut nimic şi pur şi simplu ai slăbit?

Nu am făcut absolut nimic până acum două săptămâni, am lăsat totul să decurgă normal, pentru că nu aveam timp să fac ceva. Acum două săptămâni am început nişte şedinţe de masaj şi tot felul de terapii şi mă simt foarte bine. Este vorba despre un masaj special, drenaj şi LPG, care mă ajută să elimin apa din corp, căci am reţinut foarte multă apă după naştere. Iar LPG-ul este benefic pentru celulită.

Câte kilograme ai acumulat în timpul sarcinii şi de câte ai scăpat, până acum?

În timpul sarcinii, am pus 16 kilograme – nor­mal ar fi între 10 şi 13. Dar vreo opt dintre ele le-am dat foarte repede jos. Au rămas alte şapte, care se vor duce şi ele. Însă eu nu am fost absolut deloc stresată c-o să mă îngraş. Mi-am dorit atât de mult acest copil, încât nu m-am gândit la asta.

Vă opriţi la un copil sau... ?

E drept că ne-am gândit: „Ce-ar fi să mai avem un copil?“. Dar am rămas în acelaşi stadiu al dis­cuţiei. Deocamdată nu-l avem în plan, deocam­dată ne ocupăm de Sasha, Vlad şi Alexandra şi vedem, mai încolo.

Revenind la Ştirile Prima TV, am citit pe undeva că ar fi o concurenţă acolo, pentru postul de la jurnalul principal de ştiri, între tine, Magda Vasiliu şi Melania Medeleanu. Este ceva adevăr în aceste spuse?

Nimeni nu este de neînlocuit, iar postul ace­la poate fi al oricui, oricând. Dacă eu sunt acum acolo, mâine lucrul acesta se poate schimba. Eu aşa cred, cel puţin. Şi mai cred că fiecare ştie să facă şi altceva, în aceeaşi sau în altă redacţie. Eu am trecut, oricum, de la Ştiri la Monden, acum sunt din nou la Ştiri, iar ceea ce fac acum este şi ceea ce îmi doresc. Dar şi etapa mondenă a fost una frumoasă, am învăţat să zâmbesc mai mult la televizor. (râde)

Foto: Sorin Stana. Stilist: Madena Pasăre. Vestimentaţie: Zara, Ted Baker/Magazin Collective, BCBGMax Azria

Modifică Setările