Vedete

Ioana Ginghină a sărbătorit un an de relaţie cu iubitul

Ioana Ginghină a sărbătorit un an de relaţie cu iubitul

S-au mutat împreună în urmă cu câteva luni şi ieri au sărbătorit un an de iubire. Ioana Ginghină şi-a schimbat total viaţa şi radiază de fericire lângă iubit.

‘Mă uit în spate la ultimul an din viaţa mea şi realizez cât de norocoasă sunt. Da, ştiu, este incredibil.
Dar sunt personajul principal în incredibila poveste a vieţii mele, aşa că abia aştept să mă bucur de noua mea aventură, care azi a prins puţină scoarţă.  Bucuraţi-vă de fiecare moment al vieţii voastre”, a spus actriţa pe o reţea de socializare.

Ioana a renăscut după divorţul de Alexandru Papadopol. “Mi-aş dori ca toate femeile care trec prin asta să înţeleagă un lucru. Nu te face nimeni să vezi viaţa altfel după divorţ decât tu. Eu sunt o persoană care iubeşte viaţa, iubesc să râd, să dansez, să gătesc, să decorez, să mă plimb, să văd marea. Viaţa mea a fost frumoasă dintotdeauna, indiferent dacă am fost singură sau cu cineva. Fericirea noastră nu este la nimeni. Ea este doar în sufletul nostru”, spune actriţa pentru OK!

Fetiţa ei, Ruxandra, i-a fost întotdeauna aproape şi i-a sprijinit decizia.„Ruxandra mă tot întreba: „Dar tu nu ai iubit? Dar tu nu te-ai pupat cu niciun băiat de când nu mai eşti cu tata?’ Adică ea oricum aştepta acel moment. I-am făcut cunoştinţă chiar de Sărbători cu el. Fiind vacanţă, puteam să manageriez situaţia mult mai bine. A fost foarte drăguţ, pentru că s-a lăsat cu cadouri, s-a implicat Moş Crăciun, erau luminiţe prin oraş şi atunci totul a fost foarte frumos”, mărturisea Ginghină.

 

Modifică Setările