News

Ioana Ginghină nu ştie cum să îşi protejeze copilul. Ce a păţit actriţa

Ioana Ginghină nu ştie cum să îşi protejeze copilul. Ce a păţit actriţa

Ioana Ginghină se simte dezamăgită de vremurile pe care le trăim şi de felul în care oamenii reacţionează în timpul pandemiei. Actriţa se gândeşte în primul rând la sănătatea fetiţei sale.

“Stau cu copilul în braţe şi mă gândesc în ce ţară trăim.Citesc ştirile din ţară şi mă îngrozesc cum cresc, pe zi ce trece, cazurile de COVID, cum oamenii care sunt găsiţi pozitivi pleacă din spitale şi intră în contact cu alţi oameni, nepăsători la sănătatea celor din jur. Ţări din Europa ne-au închis graniţele, Grecia ia măsuri din ce în ce mai drastice, iar la noi nu se poate face nimic, pentru ca instituţii ale statului sabotează masurile de protectie a populaţiei în numele constituţionalitatii. Aşa şi eu cum fac? Cum îmi protejez copilul de aceşti oameni inconştienţi care nu vor să stea izolaţi dacă sunt bolnavi? Chiar nu înţeleg. Şi la o simplă gripă, nu te mai duci în colectivitate, stai acasă să te faci bine şi sa-i protejezi pe colegii tăi. Bun, nu crezi în covid, aşa, păi şi cum facem să nu mă întâlnesc cu tine pe stradă? Este de bun simţ în această perioadă să porţi mască în spaţii închise şi să păstrezi distanţa, iar dacă te-ai îmbolnăvit să stai în spital să te faci bine. Ce e aşa de greu?", spune Ioana Ginghină.

Actriţa s-a întors de curând dintr-o vacanţă în Grecia. "E pustiu, nu zici că eşti în Grecia în plin sezon. Lumea este relaxată, deşi s-au anunţat primele cazuri de COVID şi aici în Thassos. Noi respectăm regulile: purtăm mască în interior şi păstrăm distanţa. Nu e greu şi chiar ne dorim să fim sănătoşi", povestea Ginghină cu câteva zile în urmă.

 

Modifică Setările