News

Ioana Ginghină petrece înainte de Paşte “Aceste sărbători vor fi cu siguranţă diferite de ceea ce noi am experimentat până acum”

Ioana Ginghină petrece înainte de Paşte “Aceste sărbători vor fi cu siguranţă diferite de ceea ce noi am experimentat până acum”

Ioana Ginghină nu lasă pandemia să îi strice planurile. Ce surpriză pregăteşte vedeta

Cu câteva zile înainte de Paşte, frumoasa brunetă aniversează opt ani de când a pus bazele propriei companii de evenimente, MiniArt Show, precum şi şapte ani de la primele cursuri susţinute în cadrul Şcolii de Actorie înfiinţate pe cont propriu.

Chiar dacă se află în izolare, actriţa a găsit un mod ingenios de a marca evenimentul, face petrecere pe Facebook. Joi, 16 aprilie, cu începere de la ora 17.00, atât pe pagina sa oficială de Facebook, cât şi pe cea a companiei MiniArt Show, într-un decor de poveste, Ioana va oferi celor mici o incursiune unică în universul tradiţiilor şi obiceiurilor pascale.

,,Cu toţii ne adaptăm acestor vremuri şi acum mai mult decât oricând este nevoie să fim uniţi, să învăţăm să ne bucurăm şi altfel unii de alţii. Chiar dacă aceste sărbători vor fi cu siguranţă diferite de ceea ce noi am experimentat până acum, pentru că nu avem cum să ne întâlnim cu prietenii şi toţi membrii familiei, eu vreau să fac ceva special atât pentru copii, cât şi pentru toţi cei care încă mai cred în magia sărbătorilor. Sunt foarte bucuroasă că acest proiect va marca dubla aniversare MiniArt Show, compania mea de evenimente şi a Şcolii de Actorie, pentru care în continuare ţin cursuri şi coordonez înscrierile online”, a declarat Ioana Ginghină.

 

 

Modifică Setările