Fashion

Ioana Voicu, imaginea colecţiei Athenei Philip FOTO

Ioana Voicu, imaginea colecţiei Athenei Philip FOTO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Vedeta TVR a acceptat invitaţia creatoarei de modă de-a promova cea mai nouă colecţie de rochii negre a acesteia.

Negrul este un stil de viaţă, o stare de spirit, o non-culoare, poate mai veche decât însăşi moda! Asociat din timpuri istorice cu puterea, reputaţia, stilul şi statutul social, negrul transcede trend-urile vestimentare, contextele, rolurile sociale. Negrul este minimalist, luxos, hiper-senzual, complex, autentic, iar puterea lui de seducţie constă în însuşi mesajul sau intrinsec!

Pentru brand-ul Athena Philip, negrul rămâne culoarea emblematică a anului 2018. Asociat cu taftaua luxoasă, detalii de impact şi croieli contemporane, negrul învăluie colecţia de rochii de seară Athena Philip, intitulată sugestiv Noir Absolu.

Compusă din rochii de seară statuare sau salopete fluide şi ample, ce conturează o femeie elegantă, sigură pe alegerile ei vestimentare şi impactul pe care îl are apariţia ei într-o astfel de ţinută, în contextul potrivit, colecţia se evidenţiaza prin croieli retro şi detalii aparent decadente: un umăr dezgolit, un şliţ adânc pe un picior, bretele ce cad pe umeri, falduri ce se unduiesc pe spate, pietre strălucitoare ce pun în evidenţă talia, un decolteu adânc sau transparente date de dantelă, tul sau broderie bogată.

Am ales negrul pentru mesajul, pe care îl poartă această non-culoare, forţa sa de exprimare şi impresia puternică pe care îl produce, atât celei care îl poartă, cât şi celor care o admiră. Această colecţie capsulă este chintesenţa stilului vestimentar şi lifestyle-ului femeii moderne, orientată către viitor şi către trend-uri, dar care nu a pierdut legătura cu rădăcinile ei. Am ales croieli atemporale, elemente cu efect surprinzător şi materiale nobile pentru colecţia Noir Absolu, pe care am imaginat-o ca un mesaj al femeii anului 2018”, spune Alina Filip, designer-ul Athena Philip.

Colecţia este disponibilă în showroom-ul Athena Philip din calea Dorobanti nr. 56 sau pe www.athenaphilip.ro. Imaginea colecţiei este vedeta TVR1 Ioana Voicu, iar şedinţa foto a fost realizată în NOR -Sky Casual Restaurant.