News

Irina Shayk şi Bradley Cooper s-au împăcat? Ipostaza în care au apărut împreună cei doi

Irina Shayk şi Bradley Cooper s-au împăcat? Ipostaza în care au apărut împreună cei doi camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Din nou împreună după doi ani de la despărţire? Cum au apărut împreună Irina Shayk şi Bradley Cooper, tatăl fiicei sale? 

În 2019 au anunţat oficial că nu mai formează un cuplu! Cine ar fi zis că o romanţă atât de înflăcărată va ajunge atât de repede la sfârşit, după doar patru ani de iubire? S-a întâmplat şi s-a aflat care ar fi fost şi motivul: lipsa de înţelegere dintre Irina şi mama actorului. Potrivit presei internaţionale, motivul despărţirii celor doi ar fi fost relaţia tensionată dintre model şi mama celebrului actor. Cu toate acestea, paparazzi le-au surprins pe cele două de mai multe ori împreună şi nimeni n-ar fi zis că cele două nu se înţeleg.

Bradley nu a putut trece de faptul că iubita sa nu are o relaţie bună cu mama sa, aşa că a decis să pună punct idilei sale cu superbul model? Dar ce se întâmplă acum?

Irina Shayk şi Bradley Cooper au fost surprinşi împreună în New York. Fotomodelul purta o ţinută foarte lejeră, o pereche de pantaloni şu un hanorac albastru şi imediat s-a urcat în maşina celebrului actor. Oare a revenit iubirea? Oare formează din nou un cuplu de dragul fiicei de trei ani pe care o au împreună?

Paparazzi i-au fotografiat pe cei doi care se pare că nu se fereau deloc de ochii curioşilor. 

"Simt că o iau razna!". Irina Shayk a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de Bradley Cooper şi viaţa de mamă singură

Frumoasa rusoaică de 35 de ani a oferit un interviu neobişnuit de sincer. Este interviul aşteptat de o lume întreagă, după ce faimosul cuplu Irina Shayk - Bradley Cooper şi-a anunţat separarea în 2019, după o relaţie de 4 ani, din care a rezultat o fiică pe nume Lea.

"Cred că în orice relaţie aduci ce ai mai bun, dar şi ce ai mai rău. Pur şi simplu aşa este natura umană. Doi oameni minunaţi nu trebuie neapărat să alcătuiască un cuplu minunat. Cred că eu şi Brad am fost foarte norocoşi pentru că am trăit ceea ce ne-a fost dat să trăim împreună. Viaţa fără Brad este un teren cu totul nou pentru mine", a spus Irina. "Este greu să găseşti echilibrul între a fi o mamă singură şi a fi o femeie care munceşte şi se întreţine singură. Credeţi-mă, sunt zile în care mă trezesc şi mă gândesc: Dumnezeule, nu ştiu ce să fac, simt că o iau razna!", a mărturisit ea.

Irina nu s-a ferit să vorbească deschis nici despre posibilitatea unei noi relaţii. "Am o personalitate puternică, ştiu foarte bine ce vreau şi cred că unii bărbaţi se tem de asta. Dacă cineva iese din viaţa mea, atunci iese definitiv, iar eu tai toate legăturile. Unora le este frică de această latură rece a mea... Şi nu mulţi ştiu că sub această latură se află un om sensibil, care plânge în timpul interviului", a mai spus Shayk, mai sinceră ca niciodată.

Foto: Profimedia

Modifică Setările