News

Isterie la Casa Albă! Melania Trump, acuzată că şi-a folosit dublura pentru o apariţie publică. Cine e aceasta?

Isterie la Casa Albă! Melania Trump, acuzată că şi-a folosit dublura pentru o apariţie publică. Cine e aceasta? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Nu e prima oară când auzim această teorie, dar e clar că apele sunt mai agitate ca oricând în legătură cu acest subiect. Chipurile, Donald Trump a apărut în public alături de o dublură a soţiei sale, şi nu de Melania Trump.

Internauţii sunt furioşi! Aceştia sunt convinşi că cea de la cea mai recentă apariţie, respectiv cea din Alabama, n-a fost prima-doamnă a Americii, ci o dublură a acesteia. Pe Twitter au apărut o serie de controverse legate de diferenţele de ordin fizic dintre Melania Trump şi femeia care l-a însoţit pe Donald într-o zonă calamitată.

Aceştia susţin că dublura este mult mai scundă decât Melania, are o nuanţă uşor diferită la păr, dar şi că se diferenţiază la forma feţei şi a nasului. Internauţii merg atât de departe până a susţine că cea care îi ”ţine” locul Melaniei, din când în când, este nimeni alta decât cea responsabilă cu siguranţa primei-doamne, respectiv bodyguard-ul ei.

”Dublura aceasta este cea mai nereuşită de până acum”/ ”Toţi sunt de acord că ei folosesc o Melania falsă, din când în când.”/ ”Melania e mai scundă cu 3 cm, i-au crescut fălcile peste noapte”/ ”O altă fotografie cu agenta. Poartă tocuri, dar chiar şi aşa e mai scundă decât Melania, aşa cum au spus şi alţii”, toate aceste reacţii au fost urmate de hashtag-ul „fake Melania” (n.r. ”Melania falsă”), care capătă din ce în ce mai mulţi adepţi.

Nu e prima dată când se zvoneşte că se foloseşte o dublură a primei-doamne. Anul trecut, în august, internauţii au semnalat că cea din călătoria din Columbus, Ohio, nu a fost Melania Trump. Totodată, această teorie prinde viaţă de fiecare dată când Melania apare în public purtând cu ochelari.