Vedete

Îţi mai aminteşti de Radu Almăşan de la Bosquito? Uite cum arată acum!

Îţi mai aminteşti de Radu Almăşan de la Bosquito? Uite cum arată acum!

camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Vă mai amintiţi de „Două mâini“, „Pas cu Pas“ sau „Pepita“ şi de solistul care le interpreta? Radu Almăşan a reuşit să stârnească alături de Bosquito o adevărată furtună în muzica românească. Urcau vertiginous în topuri şi aveau un succes nebun atunci când Radu a luat drumul Americii.

I-a susţinut atunci decizia şi soţia lui, Delia, cu care artistul era încă din vremea liceului. După cinci ani petrecuţi acolo, Radu a revenit în ţară şi în muzica din România. Între timp, solistul  s-a despărţit de Delia şi a ales să fie singur pentru câţiva ani. Acum, are o nouă relaţie.

Radu Almăşan va fi prezent, mâine seară, în platoul emisiunii Te cunosc de undeva. Invitatul special va deschide gala cu un super recital marca Bosquito şi îi va da ceva bătăi de cap Emiliei, căreia Ruleta i l-a oferit întocmai pe el ca personaj în gala Latino Party.

„Când a apărut Emilia am avut un şoc!”, a povestit amuzat Radu Almăşan. „Am uitat cu desăvârşire că am purtat un sacou alb...o cravată roşie... Va trebui să am o discuţie cu stilistul meu de atunci, cel mai probabil maică-mea!”.

Cum se va descurca Emilia cu provocarea de zile mari pe care i-a pregătit-o Ruleta, dar şi ce dezvăluire va face Radu Almăşan despre porecla sa din adolescenţă, aflaţi mine, de la ora 20:00, la Antena 1.

 

Comentarii

Modifică Setările