Lifestyle

Iulia Albu a semnat cu Antena1. Unde poate fi văzută

Iulia Albu a semnat cu Antena1. Unde poate fi văzută camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

A renunţat la colaborarea cu Măruţă pentru o altă provocare.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova fac parte din juriul celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

Aflată pentru prima dată în juriu într-un show de o asemenea anvergură, criticul de modă Iulia Albu mărturiseşte: „Sunt onorată să fac parte din acest proiect şi totodată să îmi fac “botezul” oficial în cadrul Antena 1, poate nu întâmplator cu Splash! Vedete la apă. Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abţine 100%!”, a declarat amuzată aceasta, pentru ca mai apoi să completeze: „Voi fi foarte atentă la partea de entertainment pe care o va aduce fiecare concurent show-ului şi mă voi asigura că voi fi cât mai obiectivă şi că voi puncta cât mai echidistant evoluţiile, asta vă pot promite! Atitudinea va conta şi ea mult în nota finală! Vara asta facem valuri la Antena 1! Fiţi cu ochii pe noi!”.

Iubitor al sporturilor de apă şi un împătimit al mişcării, în general, Nea Mărin ştie exact ce va urmări în detaliu la concurenţii acestui sezon: „Voi puncta săriturile cele mai adevărate, pentru că întocmai ca în dans, unde avem piruete, la sărituri avem şuruburile. Duplu şurub, triplu şurub, însă dacă lipseşte piuliţa numită creativitate, nu e ce trebuie!”, a declarat acesta. „Ca jurat nu voi fi neapărat dur, dar voi fi, cum mă ştiţi, foarte corect! Cine sare perfect, va primi notă bună, cine nu, are de aşteptat!”.

Zeci de personalităţi, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-şi testeze limitele şi să-şi învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă!. În fiecare săptămână, concurenţii vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-şi face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar şi 10 metri ale unui bazin olimpic.

Juraţii vor fi cei care vor nota curajul şi evoluţia în concurs, dar vor ţine cont şi de impresia artistică şi de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

La finalul fiecărei ediţii, cel mai curajos concurent şi autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. Cine sunt vedetele care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor şi ce salturi vor alege acestea să facă, telespectatorii pot afla în curând, la Antena 1!

 

Modifică Setările