News

Izolarea în familia Măruţă! Ce activităţi fac Andra şi Cătălin cu cei doi copii ai lor

Izolarea în familia Măruţă! Ce activităţi fac Andra şi Cătălin cu cei doi copii ai lor camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Familia Măruţă se află în izolare de peste zece zile! Copiii nu merg nici la şcoală, nici la grădiniţă aşa că au făcut câteva activităţi acasă! Îi învaţă de mici să fie obişnuiţi cu camera de filmat!

Andra şi Cătălin Măruţă nu aveau aşa mult timp înainte pentru a-l petrece în familie. Erau implicaţi în multe proiecte, Andra susţinea multe concerte şi era des plecată prin ţară. Acum, criza coronavirusului i-a băgat în izolare la domiciliu. Cătălin Măruţă este singurul care mai merge la job, pe el îl vedem de la 15.00 la 17.00, pe Pro TV, de luni până vineri. 

Micuţii au rămas acasă! Eva nu mai merge la grădiniţă, iar cursurile lui David de la şcoală au fost suspendate. Se plictisesc acum acasă? Părinţii au decis să îi obişnuiască în faţa camerei şi au continuat seria de vloguri pe care le făceau din maşină. O schimbare a apărut de data aceasta, maşina e parcată în curte, iar ei se filmează de pe loc. 

S-au amuzat împreună când Eva a spus ce crede ea că înseamnă coronavirusul: "Ne spălăm pe mâini şi numărăm până la 20. Înseamnă că trebuie să stăm în casă. Coronavirus este un virus. Virusul este afară, este un hoţ care poate să intre peste noi. Să nu ieşiţi afară, deloc!”.

Şi David a dat răspunsul: „Coronavirus este o pandemie care ne ţine în casă, izolaţi"

 

Eva i-a furat telefonul lui Cătălin Măruţă. Ce poze a făcut?

Cătălin Măruţă a dezvăluit că micuţa lui fetiţă i-a furat telefonul preţ de câteva minute. Eva nu a ratat ocazia şi a făcut căteva poze. Prezentatorul de la Pro TV a explicat cum l-a uimit fiica sa: "Când îţi dispare telefonul pentru un sfert de oră si, când reapare, cauţi suspectul în galeria foto ca sa vezi dacă si-a făcut selfie!"

Priviţi în galeria foto imaginile cu Eva.