News

Jaden şi Willow nu mai locuiesc în casa lui Will Smith

Jaden şi Willow nu mai locuiesc în casa lui Will Smith

Unul are 18 ani, iar celălat doar 16 ani, însă au decis că e timpul să-şi lua viaţa în propriile lor mâini şi să părăsească locuinţa părinţilor lor, Jada Pinkett-Smith şi Will Smith. Familia Smith, în 2012 Jada Pinkett Smith, soţia celebrului actor, a mărturisit pentru ”Haute Living” că de ceva timp locuieşte doar cu soţul său, cei doi copii ai lor decizând să se mute din casa părintească. Actriţa în vârstă de 45 de ani a dezvăluit că Jaden şi Willow au deja propriile lor case şi că nu mai locuiesc de multă vreme cu ei.

Totuşi, actriţa menţionează că relaţia cu copiii ei nu s-a înstrăinat şi că nici nu le simte lipsa, căci amândoi îi vizitează destul de des şi vorbesc mai mereu la telefon. ”E amuzant. Chiar şi atunci când nu sunt prin preajmă, ei tot sunt. Nici n-am avut timp să le simt lipsa. Lui Willow îi place să mă sune zi de zi şi chiar şi Jaden, când e plecat pe platourile de filmare, are nevoie să-l vadă pe Will şi pe mine când îl apucă dorul de acasă”, a mărturisit, sinceră, Jada.

Prezent. Trey Smith, Willow Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith şi Will Smith.

Jaden (18) filmează în prezent în Toronto, la filmul ”Life in a year”, în timp ce cariera muzicală a lui Willow este în plină ascensiune. Amândoi şi-au făcut un nume în modă, Jaden apărând în campania publicitară a lui Louis Vuitton, în timp ce Willow a fost ambasador Chanel.

Modifică Setările