News

Jake Gyllenhaal, prins sărutându-se cu o actriţă de renume!

de admin

Jake Gyllenhaal, prins sărutându-se cu o actriţă de renume!

Deşi se specula intens că se iubeşte cu partenera sa din “Southpaw”, frumoasa Rachel McAdams – fosta iubire a lui Ryan Gosling – lucrurile stau cu totul altfel. Chipeşul actor de 34 de ani ar fi fost văzut sărutându-se cu o altă colegă de breaslă, Ruth Wilson, în weekendul trecut, în New York.

Jake şi roşcata de 33 de ani sunt colegi în piesa Constellations pe Broadway şi chiar mai mult de atât, după ce el a fost prins “sărutându-se aprins” cu britanica după ce au participat împreună la o oră de fitness, la sala de gimnastică Barry’s Bootcamp din Manhattan, sâmbătă. "După ora de sport, Jake a aşteptat pe hol ca Ruth să facă duş şi să se schimbe", spune un martor pentru E! News. "Când a terminat, s-au sărutat de rămas bun, înainte să plece în locuri separate. A fost mai mult decât un pupat între prieteni, a fost un sărut care sigur confirmă că ies împreună!".

Totuşi, relaţia lor este cu siguranţă neoficială, poate chiar doar o idilă trecătoare, căci starul din bizarul “Nightcrawler” a declarat într-un interviu de-acum câteva săptămâni că este singur. “Mama mea crede că mariajele aranjate ar putea să funcţioneze. Înţelegi ce spun? Adică în sensl bun, ea crede că dacă ar alege pentru mine, ar fi mult mai bine”, spunea Jake despre mama sa, scenarista Naomi Foner, pentru emisiunea lui Ellen DeGeneres.

FOTO GETTY IMAGES

Brunetul a mai fost implicat romantic în relaţii cu Taylor Swift, Reese Witherspoon, Alyssa Miller, Emily DiDonato şi Rachel McAdams.