News

Jamie Dornan s-a împărţit între soţie şi Dakota Johnson la premiera filmului "Fifty Shades Freed"

Jamie Dornan s-a împărţit între soţie şi Dakota Johnson la premiera filmului "Fifty Shades Freed"

După numeroase zvonuri că protagoniştii seriei "Fifty Shades" ar avea o relaţie amoroasă, soţia lui Jamie Dornan a devenit geloasă pe colega de platou a soţului său. Astfel, într-o emisiune televizată, aflam că faima acestei producţii nu i-a adus multe lucruri bune pentru că rolul lui Christian Grey a venit cu tensiuni în cuplu. Alături de colega lui de filmări, Dakota Johnson. Soţia actorului nu a văzut până acum vreunul dintre cele trei filme în care soţul său apare în ipostaze provocatoare alături de Dakota Johnson, gelozia spunându-şi cuvântul în acest sens. Chiar Jamie afirma acest lucrui în emisiunea lui Ellen DeGeneres. Aseară însă, partenera de viaţă a lui Jamie, Amelia Warner, l-a însoţit pe tatăl copiilor ei la premiera filmului "Fifty Shades Freed" în Paris, Franţa.

Inevitabil, soţia lui Jamie a dat nas în nas cu rivala sa închipuită, Dakota Johnson, Dornan pozând la panou atât alături de partenera din film, cât şi alături de cea din viaţa reală. Şi nu e de mirare că soţia lui "Christian Grey" face crize de gelozie, căci Dakota arată incredibil de bine. Actriţa în vârstă de 28 de ani a fost sexy într-o rochie culoarea fildeşului, cu o croială clasică, care i-a accentuat fizicul incredibil. Protagonista seriei "Fifty Shades Freed" a întors toate privirile pe covorul roşu din Paris, stând foarte aproape de unul dintre cei mai sexy actori, Jamie Dornan.

În compania soţiei sale, Amelia Warner.

Pe lângă faptul că s-a mulat perfect pe silueta ei, rochia din paiete a fost o alegere potrivită pentru Dakota, eclipsând-o pe soţia geloasă a lui Dornan care a purtat albastru. Aşa că Jamie a fost pus la mijloc şi a reuşit să se împartă între colega de platou şi soţie. Gelozia Ameliei să fie şi motivul pentru care acesta este ultimul film din franciză în care Jamie acceptă să apară? Luni, actorul a făcut această dezvăluire, motivând însă că seria care i-a adus celebritatea este foarte probabil să se sfârşească aici pentru că s-au terminat şi cărţile după care a fost făcută ecranizarea:  "Da, cred că nu mai există alte cărţi. Am făcut cele trei filme... Doar dacă Erica nu scrie mai multe ... Totuşi, ştiu că sunt prea în vârstă pentru asta. "

Foto: Getty Images

Modifică Setările