Gossip

Jamie Lee Curtis, copilărie plină de suferinţe. Cât a contribuit tatăl ei, Tony Curtis, la nefericirea actriţei?

Jamie Lee Curtis, copilărie plină de suferinţe. Cât a contribuit tatăl ei, Tony Curtis, la nefericirea actriţei?

Protagonista filmelor de mare succes Halloween (1978 şi 2018) se poate mândri cu un tată cel puţin la fel de faimos ca ea, legendarul actor Tony Curtis (1925-2010). Vorba vine “se poate mândri”, pentru că cei doi n-au avut niciodată o relaţie tată-fiică adevărată, iar distanţa dintre ei n-a făcut decât să-i cauzeze lui Jamie o suferinţă cruntă.

Înainte de-a se naşte, tatăl ei a avut o aventură cu Marilyn Monroe

Tony Curtis şi Marilyn Monroe erau îndrăgostiţi până peste cap unul de altul când s-au reunit pe platourile de filmare de la Some Like It Hot. Totuşi, în acel moment al vieţii lor, fiecare era căsătorit cu altcineva – Tony cu Janet Leigh (care era oricum pe punctul de a-i oferi al doilea lor copil, pe Jamie Lee), iar Marilyn era măritată cu Arthur Mill. Dar asta nu i-a împiedicat pe cei doi actori să aibă o aventură plină de pasiune.

Soţii Tony Curtis şi Janet Leigh, cu primul lor copil

Soţul lui Marilyn a aflat, însă, de infidelitatea parteneri lui de viaţă şi l-a ameninţat pe Curtis să păstreze distanţa faţă de Monroe, care se pare că era deja însărcinată cu copilul lui Tony. Marilyn a pierdut sarcina, dar n-a reuşit să-l convingă pe tatăl copilului că nu a fost vorba despre un avort provocat la insistenţele lui Miller.

Curtis, un cuceritor în serie

Toată această nebunie amoroasă i-a provocat lui Curtis o depresie fantastică, care n-a făcut decât să îl îndepărteze şi mai mult de soţia lui şi de copiii avuţi cu partenera lui oficială de viaţă, Janet Leigh.

Modifică Setările