News

Jane Fonda a purtat un outfit masculin, dar tot a fost cea mai sexy femeie din încăpere! Care e secretul tinereţii ei?

Jane Fonda a purtat un outfit masculin, dar tot a fost cea mai sexy femeie din încăpere! Care e secretul tinereţii ei?

LAS VEGAS, NV - APRIL 25: Actor Jane Fonda speaks onstage during the CinemaCon 2018 Paramount Pictures Presentation Highlighting Its Summer of 2018 and Beyond at The Colosseum at Caesars Palace during CinemaCon, the official convention of the National Association of Theatre Owners, on April 25, 2018 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images for CinemaCon)

Radioasă, cu pahar de vin în mână, fără tocuri şi cu un outfit extrem de confortabil. O descriem pe Jane Fonda (80), la cel mai recent eveniment la care a participat şi la care a dat o lecţie de stil şi graţie tuturor colegelor de breaslă. Jane Fonda, apariţie ireproşabilă Le-am avut laolaltă pe Jane Fonda (80), Diane Keaton (72), Candice Bergen (71) şi Mary Steenburgen (65), cu ocazia premierei filmului ”Book Club”. Şi trebuie să recunoaştem că, de departe, cea mai sexy şi fresh este – culmea - cea mai vârstnică din această adunare, şi anume Jane Fonda.

Cu un outfit extrem de stylish, Jane Fonda a apărut relaxată şi mai tânără ca oricând. Cu un ten ca de porţelan, aproape lipsit de riduri, actriţa de 80 de ani pare că a descoperit elixirul tinereţii, căci apariţia ei este fără cusur! Nu vi se pare?

Diane Keaton, Mary Steenburgen, Candice Bergen şi Jane Fonda

Jane a purtat la acest eveniment un outfit cu influenţe masculine, compus dintr-un sacou cambrat în talie, pantaloni drepţi şi un maiou în nuanţa untului. Şi-a completat look-ul cu o pereche de încălţări albe cu un toc mic şi bijuterii discrete.