News

Janet Jackson, în lacrimi pe scenă. Ce a spus despre tatăl ei i-a emoţionat pe fani!

Janet Jackson, în lacrimi pe scenă. Ce a spus despre tatăl ei i-a emoţionat pe fani!

În urmă cu două săptămâni, Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson, a murit, după o lungă şi cumplită luptă cu boala. El suferea de cancer la pancreas şi a murit la doar câteva zile după ce a fost spitalizat.

Janet Jackson, sora lui Michael şi fiica lui Joe, care susţine un turneu în SUA în prezent, şi-a surprins fanii din New Orleans când a început să vorbească pe scenă despre tatăl ei şi despre momentele grele prin care trece ea de la moartea acestuia.

„Întotdeauna este greu când pierzi pe cineva drag. Să fiu sinceră, pentru mine a fost foarte greu. Nu ştiam cum să reacţionez, nu ştiam ce să fac, nu ştiam cum să merg mai departe. Nu ştiam dacă să anulez turneul. Am vorbit cu restul familiei şi mi-au spus să fiu puternică, aşa cum era tata. Datorită lui am avut cu toţii succes şi am doborât recorduri. Dacă tata ar fi fost acum lângă mine, mi-ar fi spus să duc la bun sfârşit ce am început. Ăsta e adevărul. Şi acum sunt aici, în faţa voastră, şi vă iubesc din tot sufletul pentru că sunteţi alături de mine. Să-l celebrăm pe tatăl meu. El ar fi vrut să fim plini de viaţă“, a spus în lacrimi Janet Jackson.

Modifică Setările