News

Jennifer Garner, aniversare fără Ben Affleck. Cum a sărbătorit împlinirea celor 45 de ani?

Jennifer Garner, aniversare fără Ben Affleck. Cum a sărbătorit împlinirea celor 45 de ani?

Jennifer Garner and Ben Affleck take their kids to church in Los Angeles, California.

Pictured: Jennifer Garner Ref: SPL1478902 160417
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

La distanţă de 2-3 ore de la slujba de Paşte, la care s-a prezentat cu cei trei copii ai ei şi cu fostul Ben Affleck, Jennifer Garner şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de cele mai bune prietene. Jennifer Garner şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de cele mai bune prietene Nici urmă de supărare! Deşi ne-aşteptam ca anunţul divorţului s-o ţintuiască în pat, iată că nici vorbă de aşa ceva. Jennifer Garner este mai mult decât fericită să-şi continue viaţa şi fără soţul Ben Affleck în ea. Duminică noaptea, Jen şi-a sărbătorit împlinirea celor 45 de ani de viaţă cu fast, în localul Little Beach House, din Malibu. Here's lookin' at you, Jen! Happy Birthday to my gorgeous friend #JenniferGarner who always laughs at my jokes and my bad dance moves! ?? Love you! ???

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Alături de ea au fost mămici de la şcoala copiilor ei, cu care s-a împrietenit în ultimii doi ani, PR-ul ei, managerul ei, dar şi colege de breaslă, precum Reese Witherspoon. ”Câteva dintre invitate au fost mame de la şcoala copiilor ei, managerul şi publicistul ei. Jen părea fericită că este înconjurată de oamenii dragi ei. A avut o seară de pomină şi ea a fost graţioasă. A ţinut un discurs pentru a le mulţumi tuturor pentru prezenţă. Toţi au făcut-o pe Jen să se simtă specială”, a declarat o sursă pentru publicaţia online ”E! News”.

Cât despre cadourile primite de Jen, se pare că printre acestea se numărau unele de la Barney`s, unele de la Madison, altele de la Burberry şi-ncă unele de la magazinul ei favorit, Elyse Walker.  Petrecerea în respectivul club a durat câteva ore şi s-a continuat la casa actriţei, potrivit unor martori. ”Jen avea o dispoziţie minunată, zâmbea şi vorbea cu prietenele ei. După aceea, s-a îndreptat, alături de patru dintre prietenele ei, înspre maşină. Părea că se simte minunat”.

foto: Splash